Celkový počet zobrazení stránky

streda 11. apríla 2012

Sašológia vzťahov

Dnes som si pridala ďalší kamienok do mojej sašológie vzťahov. Ideu mi vnukla kamarátka a biele víno. Inak nekupujte si biele bio víno, zas nejaký nemecký výmysel. Chutí ako nič, ale sladké je ako hovno z nutrie.
Vzťahy sú hry o moc (ak niekto vidí analógiu ku Games of thrones, háda správne, pozerám to). Priala by som si mat malého dráčika ako Khalissi, ktorý by odpálil zadok každému, čo ma naštve.
Ide iba o to, kto chce získať prevahu. Ten, kto ľúbi viac, ustúpi aby urobil druhého šťastným. A ten kto ustúpi, prehráva. Simple as that. A nič sa nezmení, ani keď si žena podľa Kuka, sprostá, oholí nohy (šaty zvodné zaberajú viac):-D
Submisivita a dominancia sú strašné veci. Clovek vraj musí byt jedno alebo druhé, ale ja mám pocit, že som oboje. Teda ako kedy a ako v čom. Ďalší kamienok - muži sa neozývajú. Je im to jedno. Iba keď ide o sex, ozvú sa. Ale neozvú sa ani keď majú ženu radi a do pár hodín zabudnú, že ste sa bavili alebo že sa stalo niečo, čo sa vás týka.

Najhoršie je, že niektoré osoby sa dokážu pretvarovať, že im ide o toho druhého a prevahu získavajú trikmi. Keď už sa naťahovať, tak aspoň férovo. Ale zrejme to funguje podla hesla: Silnejší pes mrdá.

A dnes som sa zase naučila niečo:
1) Odkdy spolu bydlíme, tak už spolu nespíme:-D
2) Sex bol cez víkend, dnes je futbal

3 komentáre:

  1. Ty se nebojíš věci nazývat pravými jmény a psát tak, jak ti ta písmenka slina na jazyk přinese. A to mám na tobě už pár měsíců, co tě na blogu čtu, moc ráda. Každopádně já mám zlatého muže, nemůžu si stěžovat (fotbal ho vůbec nezajímá, takže...) ;-).
    Jsem klidná, protože ty se nedáš a popereš se se vším!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej dakujem, to je velmi mile. Mi to hovorilo viac ludi, len neviem ako na to prisli

      Odstrániť
  2. v tej prevahe máš podľa mňa pravdu, nikdy som sa na to tak nepozerala ale keď som sa teraz zamyslela, tak to dáva logiku! a akú veľkú!

    k neozvaniu sa: vždy hovodím boyfriendovi nech ma prezvoní keď dojde v noci home, a on VŽDY(!!!) zabudne a ja celá naplašená volám, či ho po ceste neznásilnilo a nezabilo komando ozbrojených vyholených chlapov...
    takže aj s tým plne súhlasím :D

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením