Celkový počet zobrazení stránky

utorok 31. júla 2012

Deň blbec

No dnes deň blbec. To som cítila už ráno, keď sa mi spravil jebák na podbrade. Teda nie na brade, kde sa ho viete zbavit, ale na podbrade, ked viete že je, ale neviete sa k nemu dostať. Ale čo už, aj pri nonstop škrabaní som išla do práce.
Ako správna nemecká firma sme strašne ekologickí a objednávame iba sklenené fľaše a nie PET( to robíme hlavne preto, aby si moji kolegovia uľavili svedomiu, že si všetci vyvážajú zadky v autách, v ktorých jazdia zásadne sami a v rodine ich majú 3). Sklenené fľaše majú kovové viečka, ktoré sú tak fajnové, že sa na nich dá porezať, čo sa mi samozrejme podarilo. Šla som do našej skrinky, kde má byť prvá pomoc a je tam s prepáčením gulové a potom som ešte jednou rukou zdvihala telefón, aby som nezasvinila všetko okolo, hlavne náš praktický biely stol.
Dobrá vec je, že v skrinke prvej pomoci, ktorá ale ešte pamätá Helmuta Kohla, bolo aspon niečo. Pribehla som za kolegyňou, aby mi odstrihla leukoplast. No a tá mi potom povedala, že vďaka mne vidí, že nechce byť matkou, pretože nevie rýchlo reagovať ani pri mne (som mala pocit, že vykrvácam) nieto ešte pri vlastnom decku.
Inak náš telefón je pokazený, stále zvoní a na druhej strane niekto niečo chce. Myslím, že to bude nejaký omyl.
Dnes som išla na obed do mojej obľúbenej čínskej reštaurácie, kde sa dá najesť za 4e a povedala som, že si dáme s kolegyňou číslo 40 a 17 (inak musím pozrieť, aké jedlo je číslo 69) a čašník z toho vydedukoval 14 a 16 a keď nám to priniesol, nevyzeralo to vôbec lákavo. Vyzeralo to, ako keby to už niekto pred nami zjedol (niečo ako bryndzové halušky, národovci prepáčia). No a kým nám priniesli nové porcie, ubehla obedná pauza, zostali sme hladné a išli sme preč. Ale nezaplatili sme colu - Muhahaaaa - evil Sascha.To sú moje malé pomsty, ako keď som rozbila okno v sushi reštike. Ale to bolo omylom.
Plus, naša sekretárka je chorá. Sekretárka je vždy chorá, hlavne vtedy, keď treba pracovať. A ja som prišla po dovolenke (ach Bretóoooonsko) a chcela som sa easy peasy aklimatizovať kecaním o dovči a prekladaním papierov z jednej poličky do druhej, ale chyba lávky. A ako človek s VS titulom sa musím venovať vysoko kvalifikovaným veciam ako objednávaniu kartónov mlieka, vyberaniu karty k narodeninám a podobne. Bezvýznamné veci ako reporting, žiadosť o referát európskych poslancov, príprava konferencie v Bruseli alebo správa firemného fcb accountu  (ano, chcem sa chváliť, čo vsetko robím ja, pche) sa robia medzi pauzou na kávu a vyplakávaním nad tým, aký chaos by bez sekretárky nastal. Tá mi mimochodom volá 3x denne s dramatickým sopľovým hlasom, aby sa spýtala, či som urobila všetko tak, ako chce. A tým chce naznačiť, že si nikdy nedá pauzu a číta emaily aj doma. Tiež by som chcela byť podobná a vedieť sa nadchnúť pre takú bezvýznamnú prácu.
Normálne som sa dnes tešila na moju magnetickú rezonanciu. Nikdy som ju nemala a príde mi to dosť cool. Ako Star trek alebo niečo podobné. A aj to bolo cool, len mi púšťali príliš klasickej hudby. ale bol to nejaký divný mix, ako keby to bola Frankensteinova symfónia. Niekedy bolo hučanie stroja lepšie ako hudba. Ja som totiž kultúrny barbar a klasika ma nebaví, na to budem mať čas, keď budem stará. Znesiem iba Vltavu a aj to asi prvú minútu. Moji milí fanúšikovia, som v poriadku. Našli mi.... nič. Iba zistili, že mám zanesené nosné dutiny. To sa môžu nemeckí daňoví poplatníci tešiť. Môj život je teda riadne smutný, keď maximum dňa je porezanie sa. Niečo ako v Americkej kráse, keď si hlavný hrdina ráno v sprche zamasturboval a potom to išlo celý deň dolu vodou.
Včera sa skončilo legendárne nemecké leto, ktoré je známe tým, že je asi 22 stupňov, dusno a trvá to 3 dni a potom 2 dni prší. Bol jediný teplý den a ja som ho strávili preberaním kravín archívu v našej pivnici. Natascha Kampusch style.


Lykke Li // I Follow Rivers (The Magician Remix)


 Tip na film. Kto chce kopu smutnej romantiky, nech si pozrie Birdsong. Ja som pri tom revala jak malá. A hlavný hrdina je tak antisexy, až je bangable.


18 komentárov:

  1. Ja po dočítaní tvojich príspevkov nemám chuť niečo napísať do komentov, len sa usmievam a čakám na ďalšie pokračovanie :) Ale tak zas nechcem byť len tichý pozorovateľ, tak píšem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jáj Leni ďakujem. Ale pokračovania sú zdĺhavé, keďže ako vidíš, u mňa sa nič nedeje:-)

      Odstrániť
  2. vidis, dokopy sa nic nestalo, ale aj tak to dokazes napisat tak, ze to je genialne! :) mala by si zacat pisat knihu alebo co ;) a ja keby idem na rezonanciu by mi isto nieco objavili, zatial vsade kde som bola mi nieco nasli, nic nemam v poriadku :D tak som rada ze na nic take nemusim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. follow rivers!!!! kks vobec netusim o tej spevacke co je, kto je a odkial, ale nedavno som nasla ten song a musim si ho stale pustat odvtedy, uplne ze mrte. a este jeden sa mi od nej paci, ale teraz si nespomeniem.
    a - samozrejme som sa nasmiala, vtipne pises, mozes castejsie.
    druha vec, chcela som sa spytat ci chodis s autistom, ale tusim ze tato otazka sa uz erübrigt, lebo to bude niekto z netu...? chceme viac!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. autista je pase, ci je niekto iny je vo hviezdach. complicated

      Odstrániť
  4. Pekné, pěkné... po takém dni nejraději přijdu domů, jsem ráda, že tam nikdo není, nahá se vyvalím na pelechu, najím se a najdu si na stránkách nějakého písmenkového obchodu za co utratím své bezpracně vydělané peníze, kterých ale není mnoho a jejich podmínkou je mé studium, abych vypadala pořádně "nasty". Většinou navíc srším velkou dávkou "optimismu", jedovatosti, sarkazmu a nakonec usnu. Film mimochodem není špatný nápad, dlouho jsem na nic nekoukla.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heh. Chcem počuť, ako si rozbila to okno v sushi reštike! Bolo to kurva vtipné. Vieš čo, keďže chodím na sonografiu každého pol roka, je to dosť otrava, ale pravda je, že som sa kvôli svojmu tumoru cítila dôležito, ako som tam tak sedela medzi ostatnými rakovinovými ľuďmi. A ešte aj dobre som sa cítila, že ja mám len nezhubný a vlastne pohoda jahoda. Nešťastie druhých, tak je to.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A velmi lajkujem tu e-card! Aj ja o to Pana prosim. Bohuzial som ponekud hanbliva na to, aby som bola ozaj mrcha. Kurva fix.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pekné pekné :)
    snažím sa dosiahnuť 200+ followers a už mi chýba len 1! ak máš záujem a môj blog ťa zaujal, prosím followni :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. chuďa sekretárka, to musí byť strašný život furt mysleť na prácu :-/
    a nemóžem z reakcie kolegyne, že vďaka tebe zistila, že nikdy nechce byť matkou :D
    také "dni blbec" poznám, ja som napríklad minulý týždeň mala také fasa popoludnie, že som si nové gate deň predtým kúpené zakyckala kebabom, potom sa mi urvalo putko z (taktiež deň predtým kúpenej) kabelky a všetko sa mi stade vysypalo (v centre centra mesta... nie, ŽIADNY gentleman mi nepomohol, ľudia sú hajzli! :D) a tak... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Muhahaaaa 8DDD

    ja som bola tiež volakedy dávno na magnetickej rezonancii a tiež sa mi skôr to bzučanie prístroja páčilo 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  10. І ωas wonderіng іf уοu eveг consіԁeгed chаnging
    the struсtuгe of yοur ωebsitе?
    Ιts verу well ωritten; I
    lоvе what уouνе got to say. But maybe you could а lіttle mоre in the way of сontent sο pеοple сould connect with іt bettеr.
    Υouνe got an aωful lоt οf teхt fоr onlу
    having 1 or 2 іmages. Maybе you could space
    it οut bettеr?

    My web-ѕite :: Buy Father's Day Gift Baskets

    OdpovedaťOdstrániť
  11. My spouse and I stumblеd oveг here coming
    from a different web page and thοught I may as wеll cheсk things
    out. I like whаt I see so now i am following you.

    Look foгward to goіng oveг уour web page
    for a second time.

    Also ѵisit my рage; Fathers Day Gift Baskets

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Hello! I κnow this is kіnda off tοpiс
    but Ι ωas ωondering if you knew whеre
    I cоuld loсatе a cаptcha plugin
    for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding оne?
    Thanks a lοt!

    Feel free to surf to my web pagе - natural breast

    OdpovedaťOdstrániť
  13. WOW just what I was seaгсhіng fοr.
    Came here by seaгching fοr smile

    Alѕo visit my webpage - increase small boobs

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Hmm is anyone else expеrienсіng prоblеms
    with the imagеs on thiѕ blоg loаding?
    I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blοg.
    Αnу suggеѕtionѕ would be greatly аρρrеcіated.



    my weblog - lose fat fast

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Howdy! Τhis is my first commеnt herе ѕo I јuѕt wanted
    to giνe a quick shout οut and tell you I
    genuinely enjoy reading your blog postѕ.
    Can you ѕuggest any othеr blogs/webѕites/forums that go oѵer the ѕame subjects?

    Thanks!

    My ωeb blog :: lose belly fast

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením