Celkový počet zobrazení stránky

utorok 24. januára 2012

Bourjois 1001 Lashes (Cils) Mascara

Vo Viedni na letisku som sa zastavila v drogérii BIPA. No a čo čert a moja peňaženka nechcela, bol výpredaj  všetkého od Bourjois. Všetka dekoratívna kozmetika stála 3!!! eurá. Takže či make-up, linky, mascary alebo púdre - všetko za 3e.
zdroj: http://www.hej.sk/display-photo/1383705.jpg

Od Bourjois mám stále úžasný make-up so štetcom Fond de Tein.Ten mi pomohol zamaskovať už nejakú tú opicu.
  V podstate som na túto značku veľmi zaťažená. Milujem ich mierne dekadentné obaly a bordelový šarm Paríža. Je vidieť, že to boli pôvodne líčidlá pre divadelných hercov.


 zdroj: http://www.bourjois.co.uk

Môj malý sen je zohnať originál ich parfému "SOIR DE PARIS".

 zdroj: http://www.bourjois.co.uk

Ja som si kúpila očné tiene ombre stretch a mascaru 1001 Lashes. Pôvodne som si chcela kúpiť moju obľúbenú Ultra Volume, pretože mám rada mascary s klasickou hustou staromódnou kefkou. Keďže ale bol už iba posledný, dosť špinavý kus, dala som prednosť 1001 Lashes. Má momentálne modernú plastovú kefku (revolučnú-vraj) s gumovými štetinkami, ktoré majú rôzne dĺžky. Je skôr pre predĺženie rias a nie zhustenie. Zdá sa mi, že riasy mierne zlepuje do trsov. Ale oči sú po nej aj tak výrazné a podľa mňa vydrží dlho, pokojne s vami dá celý pracovný deň - min. 10 hodín.  Myslím, že kefka nedokáže úplne dobre zachytiť všetky mihálnice. Je ale nádherne čierna, pretože obsahuje viac tmavých pigmentov. Môj odtieň je black quartz, čo spolu s futuristickým obalom vyvoláva dojem, že nemám v kúpeľni mascaru, ale malú vesmírnu raketu.
Textúra je hustá a nie príliš tekutá, ale je možné, že začne rýchlo zasychať. Uvidíme.
Nie je vodeodolná a preto sa dá jednoducho odlíčiť. Ale neprežije ani slzy. Prehnala som ju testom plaču už prvý deň a nevydržala:-D

Ak človek nájde túto mascaru v akcii, pokojne si ju môže kúpiť. Za plnú cenu 11e by som si ju asi nevzala. To by som už dala prednosť Ultra Volume, ktorá je podľa mňa neprekonateľná a prežila som mnou nejednu párty, pracovný deň.




zdroj: http://www.bourjois.co.uk

A čo je najlepšie, Bourjois netestuje na zvieratách. Či testuje celý koncern Chanel sa radšej nechcem zamýšľať, pretože ma zrejme trafilo.
A čomu opäť nerozumiem je to, že sa táto kozmetika nedá kúpiť v Nemecku. Teda aspoň nie tam, kde bývam ja. Zlaté Slovensko

5 komentárov:

  1. není to ten parfém?:) http://www.parfemy-elnino.cz/bourjois-paris-soir-de-paris

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no vraj začali predavat novu verziu. Tá stará original sa nevyrába uz asi 30 rokov a vraj táto nova nie je taka pekna. Ale diky za tip, je to super cena, asi skusim aj tento

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bourjois je skvela znacka, ja nedam dopustit na ich licka a ceruzky na oci. Tie su famozne!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si z bourjois nedavno konencne kupila prvu licenku:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že budeš spokojná. Ja ich mám rada už iba kvôli tým obalom

      Odstrániť

bolo mi potešením