Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 29. januára 2012

Lush ULTRABLAST toothy tabs

Aj keď som sa rozhodla šetriť, ani mňa neobišli povianočné výpredaje. Zastavila som sa v Lush predajni. Veľa ľudí na Lush básni ódy, ja ho za veľmi zaujímavý nepokladám, keďže 85% vecí tvoria produkty do kúpeľa, rôzne peny, soli a mydlá a tuhé mydlo som nepoužila asi od roku 1997. Mala som od nich jeden krém na tvrdé päty a ten bol celkom ok, ale za tú cenu mi prišiel zase trochu ako imidžovka bez dostatočného účinku.
Tentokrát som si dala celkom nízky finančný limit a do tohto sa aj po výpredajových cenách veľa nezmestilo. Ale zaujali ma zubné tabletky. Hľadám výrobky na zuby, ktoré sú netestované za zvieratách, ale očakávam, aby boli aspoň také účinné, ako dobré zubné pasty. Tabletky ma zaujali, keďže som predtým nič podobné nevidela. Boli zlacnené na 2e a tak som si vzala príchuť Ultrablast, ktorá obsahuje wasabi. Som blázon do sushi a wasabi mám veľmi rada, tak som si povedala: "prečo nie". Aj tak sú všetky zubné produkty mätové alebo mentolové. Nech je sranda. 
No a sranda bola.


Tabletku je treba rozhryznúť, potom navlhčiť zubnú kefku a začať rozotierať kúsky tabletky po zuboch. Čo sa týka formy, môže to byť dobrá alternatíva na stanovačku alebo na cestovanie.
Neviem, či ja mám divné chuťové bunky, ale tá chuť bola.... odporná. Človek má pocit, že rozhryzol mydlo a  potom nastúpi chuť zhnitých hríbov. Je to naozaj veľmi, veľmi zlé.


Uvidím, či dám ešte šancu tabletkám s inou príchuťou. Páči sa mi nápad a konzistencia. Ale tá chuť je naozaj nepríjemná a moje chuťové bunky sa na podobnú skúsenosť vôbec netešia.





Viac info o zložení a produkte tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bolo mi potešením