Celkový počet zobrazení stránky

sobota 28. januára 2012

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara

 Túto mascaru (asi ako miliardu iných som kúpila vo výpredaji).  Estee Lauder je pre mňa stále luxusnejšia značka a mala som pocit, že si ju nemôžem dovoliť. Občas ešte zostávam zaseknutá vo svojich študentských časoch. A nechcem tvrdiť, že je lacná, ale je dostupná. Ja som si balenie aj s očným krémom kúpila za 20e. Išla som do nej aj preto, že je to jedna z mála luxusnejších značiek, ktorá (vraj) netestuje na zvieratách.

Výrobca píše "S touto maskarou budú vaše riasy výraznejšie, objemnejšie a nádherne tvarované."

A toto sedí. Nikdy !!! som nemala tak dobrú mascaru. Kamarátky, ktoré ju použili, keď sme išli von a nevideli značku, proste som im iba podala vrchnák s kefkou, sami povedali: "Aká dobrá mascaru, je úplne super". To mi príde ako najobjektívnejší kompliment.

Kefka je klasická (nie gumová) so štetinkami, relatívne ďaleko od seba. Textúra je veľmi hustá. Je to jedna z mála riaseniek, ktoré aj predlžujú a aj zhusťujú. A veľké plus je to, že vôbec nezlepuje. Myslím, že toto je moja voľba a budem sa k nej vracať. Ak ju vymáknem v akcii. Cena viac ako 20e sa mi predsa len zdá privysoká na to, že je to "iba" mascara.

zdroj: http://www.esteelauder.com


 Fotky iba z mobilu (môj Kodak je nefunkčný a ak sú všetky také ako on, nedivím sa, že Kodak teraz bankrotuje). Na druhej fotke je vidieť mihálnice, takže úspech obrovský a mascara to vyhrala.

2 komentáre:

  1. EL má moc dobrou kosmetiku, řasenky jsem od ní měla snad už všechny a nemůžu si stěžovat:-) Máš moc pěkný blog, určitě tě budu odebírat:-) M.

    A pokud budeš mít čas nebo náladu, tak prosím mrkni na můj, follow nebo milý komentář vždycky potěší:-)
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Môžem to potvrdiť , že EL je naozaj vynikajúca kozmetika, takže špirála je u mňa number 1, taktiež som vyskúšala aj niekoľko vzoriek z krémov, ktoré majú hneď viditeľné výsledky. Milujem aj parfumy od tejto značky. Mojou láskou je Estéé Lauder INTUITION. Ešte sa chcem spýtať, či sa dá pracovať pre túto firmu,mám voľný čas ak by ste niekto o niečom vedeli dajte vedieť. pa

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením