Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 25. júla 2013

Lost

Som človek, ktorý si dáva vysoké ciele a ak sa nesplnia, či už je to závislé odo mňa alebo nie a potom som sklamaná. Ak mám pocit, že v práci so mnou nie je jednané fér, začínam byť frustrovaná, že si ma nevážia a že im ukážem. Snažím sa presvedčiť, že treba zmeniť job, ale potom mám strach, že nič nenájdem a tým pádom zostanem v tom zasranom jobe zhnijem celý život, čo je katastrofálna predstava. Ako za socializmu, robiť celý život v jednej fabrike. A potom príde v tomto scenári najväčšia brzda, pretože si poviem, že lepší vrabec v hrsti ako holub na streche a že sa vlastne nemám tak zle. Záleží s kým sa porovnáme. V porovnaní s čínskymi deťmi šijúcimi moje oblečenie s krvavými prstami za 50 cetov za hodinu som na tom super. A je mi zo mňa na grc, lebo nie som schopná sa k niečomu dokopať. Môj sen o Berlíne je rovnako zamlžený, ako pred 3 rokmi a teraz, keď tu mám chlapa, ktorý nechce ísť ďalej ako 20km, nevyzerá to moc ružovo. No čo... zabijem sa? Ale nejaké rady ako ďalej by boli appreciated.


7 komentárov:

  1. chlapa presvedčiť o berlínskom čare, zbaliť oboch, risknúť to a odísť, počkať, čo bude (niekedy sa divím, ako si ľudia trúfnu spáliť mosty a pustiť sa do úplne nového, neznámeho a zrazu im všetko vychádza, alebo aj nie, ale kypia šťastím, hlavne preto, lebo vedia, že si plnia sen)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja tiez neviem...ale rozhodla som sa byt spontanna aspon raz v zivote a spravit nieco co nie je dopredu iste. stale o tom vsetci hovoria tak asi to treba vyskusat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiez ti radim ist si za svojim snom, lebo kedy ked nie ked si este mlada? (sice, dobre sa mi radi, ked sama nejsom schopna ist ani na dovolenku a stale si hoorim ze ved teraz nikm nepojdem, ved erasmus je uz blizko a tiez kokot robim ale tak no! Aspon niekto nech ide :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uspi chlapa. zbal kufre. kúp letenky. a zobuď sa v berlíne. (to by bolo úplne super že ? ):D a inak skús prekonať strach, že nenájdeš robotu, hľadaj, a ked nenájdeš aspoň máš nejakú istotu, že máš niečo aj ked si ťa tam nevážia a ani tvoju prácu. a chod ako to tu bolo už spomenuté ZA SVOJIM SNOM. A NEVZDAJ SA HO NIKDY :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hovori sa, že človek lutuje to čo nespravil, a nie to čo spravil. Takze treba ist do toho - ja idem konecne do Indie, aj ked si musim na to pozicat peniaze..Ale kedy, ked nie teraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kazdy je mudry radit ak ma to co chce,resp nema co stratit.Drzim palce,rozhodnut sa musis sama.Pohnut druhym clovekom je tazke,tu sa ukaze ,ze ci stoji za to alebo nie.

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením