Celkový počet zobrazení stránky

sobota 6. októbra 2012

New in - Kate Garey dress - ako moje pyžamo

Dnešnú sobotu som kapitálne prehnila. Potom som sa vykopala do posilky, ale proste nebola vhodná konštalácia hviezd a išla som radšej nakupovať. Len nechápem, prečo som nakoniec teperila ten batoh. Ako som spomínala, idem na služobku na týždeň s kolegyňou. A síce sme nemecká firma, ale aj neziskovka, takže máme budget na to, aby sa kupovali letenky deň pred odletom do Bruselu za 800€ ale nemáme peniaze na hotel a preto budeme spať v jednej izbe. Stále lepšie ako môj intrák:-) Ja som si to namierila tu v Stuttgarte do môjho rockabilly obchodu Flaming Star. Samozrejme ako obvykle šetrím a preto jem stále musli a zapíjam ich čajom, ale to mi nebráni potom vyhodiť kopu peňazí za veci, ktoré ma impulzívne oslovia. Damn you podprahové signály. No ale k veci - proste budem tam s kolegyňou a keďže mám určité spoločenské zásady, myslím, že moje rozrthané pyžamové nohavice a chlapské tričko nebudú úplne vhodné. A inak mám samé sexy veci a to by tiež mohlo vysielať mixed signals. A v rockabilly som objavila rozkošné šaty značky Kate Garey (originál šiat a online obchod tu).  Sú krásne fialové, na fotke to nie je vidieť. Predávajú sa ako šaty, ale vzhľadom na ich dĺžku a môj vek bude lepšie, keď zostanú skryté. Ale sú fasa. A ja milujem motív lastovičiek.




Inak Kate Garey má vo svojom webshope rozkošné veci - kabelky, brošne, peňaženky - napr.



 A teraz ma ospravedlňte, idem pozerať Midsomerské vraždy v originále - séria 15. Teším sa na krásny UK prízvuk a kreatívne spôsoby vrážd.


9 komentárov:

  1. aj mne sa tá peňaženka strašne páči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Začni písať knižky :) Ja si kúpim každú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rozkošné šaty :) asi by som ich tiež použila ako nočnú košeľu prípadne domáce oblečenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky ujíždím na vlaštovkách...
    A mimochodem, píšeš originálně a poutavě, takže jsem jasným followerem ;) Jen tak dál...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som tak setrila teraz, potrebovala som nejaku prkotinu, skocila som do kik-u, tam vypredaj vsetko 2 alebo 3€ :D tolko nepotrebnych veci som kupila, ze skoro cele uspory som tam nechala :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkné věci, ta peněženka s labutěmi...ach!

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty taštičky a peněženky jsou nádherné!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pozerám na ten ich obchod a musím povedať, že paráda. Veľa ma zaujali tie peňaženky. Tiež by som už celkom potrebovala nejakú novú. Už práve zháňam celkom dlho a musím teda povedať, že zatiaľ sa mi asi najviac páčili tie, ktoré majú tu. Bohužiaľ nahradiť tú, ktorú mám teraz asi bude celkom ťažké. Už ju mám cez 10 rokov a veľmi som si na ňu zvykla.

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením