Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 15. októbra 2012

Maximálne objektívna recenzia: Max's Au Naturel balzam na pery

Tak moji milí, zistila som, že sa málo venujem kozmetike a pretože to sú veci, ktoré hýbu svetom, rozhodla som sa to napraviť. A nebudeme troskarit a opisovať laky Essence a krémy Ziaja (aj keď proti nim nič nemám). Ale niečo, čo na našom trhu a pokiaľ viem, ani v Európe ešte nie je (do Európy sa to chystá, uvidím, či to tento týždeň klapne). Výhodou konferencií je to, že tam človek stretne nových ľudí, s ktorými má techtle-mechtle  spoločné témy a pod. A na tej poslednej som stretla veľmi sympatického muža, ktorý okrem toho, že si robí PhD v mikrotechnológiách, podniká aj v rodinnej firme v Louisiane, ktorá vyrába biokozmetiku z medu a vosku z vlastnej včelej farmy. Priniesol mi balzam na pery, ktorý vyrábajú a úprimne... ja som unesená. Zamilovala som sa do mätovej vône (voniam ho momentálne iba tak v práci) a jemnej konzistencie, ktorá je veľmi krémová a ľahko sa rozotiera.

Mne sa veľmi páči design, ktorý on sám navrhol (kreatívny vedec, no nedali by ste si?).

A keďže Louisiana bola francúzska kolónia, nápisy na obale sú aj vo francúzštine a mne to pripadá strašne pekné vintage.  A meno Max je od jeho pra-pra-pra starého otca, ktorý prišiel do Ameriky 1785 (na čo je pán vedec patrične hrdý).



A podľa interných informácii je to hrdý louisianský výrobok.





A keďže fotky na webe sú fakt také americké, je tu aj real.


Zloženie je veľmi príjemné a 100% prírodné - včelí vosk, kokosový olej, shea butter, citrónový olej atď. V USA stojí asi 3 doláre, keď si predstavím napr. predražený L Occitane alebo Yves Rocher, je to super cena, keď si človek pripočíta to, že podporuje malú rodinnú firmu.
Fakt by som bola veľmi rada, ak by sa dostali do Európy, pretože ak ho miniem, fakt to budem predýchávať ťažko.

Web s informáciami tu

Facebook


INFO: Za túto recenziu som nedostala zaplatené. Dokonca som vedca musela pozvať na kávu ja, pretože som bola bitchy. Takže je to fakt objektívne.






11 komentárov:

  1. neviem ci propagujes viac balzam alebo viac toho techtlosa-mechtlosa :D a vobec, chceme vediet viac!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzámek vypadá super, taky bych ho ráda vyzkoušela:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můj bože, vypadá úžasně a zdá se mi, že tuhle věcičku musím okamžitě mít! ;-) Ty teda umíš psát recenze - kdyby to šlo, okamžitě si pár kousků koupím.
    P.S. Taky jsem ještě nikdy nedostala za recenzi zaplaceno, ale když o tom tak uvažuju, je to skandál :-)). Třeba za takovou recenzi, kterou jsi tu teď "vystříhla" ty, by se mělo platit zlatem. ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A prosím, kdybys pak časem získala informaci o tom, až budou balzámky k dostání v ČR, sím sím, napiš mi. Moje srdce po nich toužííí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne, kedze sme s panom majitelom strávili intenzivny tyzden, mozno dostanem dalsi ako darcek

      Odstrániť
    2. Tak mu, prosím, řekni, že znáš jednu Vivi a ona že je hrozně hodná, neubližuje zvířatům, neodmlouvá a z počtů měla vždycky maximálně trojku, takže by si taky zasloužila nějaký balzám jako darček :-DD. Ba ne, ráda si ho koupím, hlavně aby už bylo kde.
      Doufám, že to byl hodně pěkný týden ;-).

      Odstrániť
  5. Nedalo mi to a po několika dnesch, kdy jsem na ten balzám pořád myslela, jsem se k tobě musila vrátit a napsat ti :D Já jsem na včely a jejich produkty silně alergická (dokonce i na kosmetiku, z přírodní včelí kosmetiky taky opuchám), ale moje máti je miluje a používá. Má i jeden balzám na rty, ale tenhle zní asi tak 120x víc zajímavějc a vypadá líp a navíc by tím člověk podpořil rodinu super pana vědce, žejo. No a proč to vlastně píšu - budu ráda, když dáš vědět, pokud teda bude Max k dostání i u nás ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak sa s nim dohodnem a nieco mi este da, poslem ti to na test ak budes chciet ok? ale uvidim, ci sa mi este ozve z USA

      Odstrániť
  6. Vypadá zajímavě, jinak než ostatní balzámy z drogerií:)

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením