Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 27. decembra 2012

Its over... Christmas

Tento rok neboli žiadne zapichnuté kosti, žiadne katastrofy. Ani rozprávky som nepozerala, lebo mi fakt lezú na nervy a úprimne, bez problémov si pozriem aj americké alebo anglické filmy, nič proti nim nemám a Láska nebeská je podľa mňa na Vianoce super. Nemám rada koláče a žiadne nejem a ako dezert mi slúži balenie Kinder čokolády. Zemiakový šalát mi nechutí, už 26. 12. som si urobila špagety s morskými plodmi. Ale aspoň boli u nás biele Vianoce aj keď bola tzv rozbiriť. A tento rok som počula Last Christmas s vtedy ešte vraj hetero Georgom Michaelom iba raz. Čítam knihy, ktoré som chcela čítať a aj také, ktoré nechcem, ale sú cool, aby som vyzerala intelektuálne a doplnila mozgové bunky, ktoré som stratila za celý rok pri práci, pretože regulérne osprostievam.

Moja mačka je naj frajer. Tomu poviem život.



A v nákupných centrách chodia ženy oblečené ako šlapky, hlavne matky s deťmi. Muži chodia do nákupného centra v teplákoch a vyzerajú, ako keby ich vytiahli zo smetiaka. Som zhrozená. Ja nemám žiadne zimné outfity, lebo nechodím von a ak idem, tak iba preto, aby som si dala rande v nejakej cool kaviarni. A obliekam sa ako bezdomovec, lebo mi je to jedno a všetky pekné veci mám v Nemecku.

Darček som si dala sama, idem do New Yorku za kamarátkou, ak všetko dobre pôjde a asi najlepšie je, že som dostala cash, takže som vykúpila Marks and Spencer a F&F (robte si srandu, ja Tesco handry žeriem - sukňa za 5,7€), pretože mi v Nemecku chýba. Alebo legíny za 10€, ktoré som hľadala už asi rok.





Najlepšie pyžamové nohavice s jeleňom a podprsenka, pretože kaloricky vyzývavé Angličanky majú veľkosti, ktoré potrebujem a M&S ich aspoň občas vozí sem. A čo poteší najviac, sú výpredajové ceny. Lebo nakupovať draho vie každý blbec, ale nakupovať dobre a lacno, to je umenie.






BTW rozlúskol sa HIMYM aspoň čo sa týka Barneyho a veľmi sa mi páčila táto pesnička




7 komentárov:

  1. Ahoj, rada by som ťa pozvala na moju giveaway, ktorá už o pár dní končí a kde môžeš vyhrať krásnu cenu:
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Němčina jo, ale ne germanistika jako obor na vysoké.
    Bohužel.
    (Máš super mícu.)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dkuji za komentář, sem se budu vracet:) Moje mačka je stejná jako tvoje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekná cica 8) Mám pre mačky slabosť 8)

    Barney!!! zbožňuje ho 8P Tá pesnička je super, dokola ju počúvam už dlho 8) Final page bola ohromná epizóda! 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta podprsenka je super, já teď také sháním nějakou tělovou. Musím ale říct, že objednávat podprsenku přes internet je pěkný vopruz. Každá značka má jiné velikosti, takže ikdyž jsem si koupila 3x svou oficiální velikost, musela jsem všechny vrátit. A sháním ji proto, že jdu za pár týdnů na svatbu své nejlepší kamarádky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásné dárky jsi dostala :) já jsem koupila manželovi povlečení
    s takovým krásným vzorem a nečekala jsem, jak velkou bude mít radost. víte co, dát povlečení chlapovi bylo takové...no... riskantní, ale už jsem si ho asi trochu ,,zženštila" a na dárky tohoto typu je zvyklý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aj u nás tentoraz našťastie Vianoce prebehli v kľude. Čo sa darčekov týka, tak najviac ich samozrejme klasicky dostali deti. Sú ešte v tom veku, keď na Ježiška veria ak stromčeku sa tešia už dva týždne pred Štedrým dňom. Tento rok tam tam na nich čakalo množstvo. Okrem iného napríklad aj také pekné lapače snov, čo im kúpila manželka. :)

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením