Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 30. augusta 2012

Summertime sadness

Leto mi tu skončilo. Vonku prší, nebo plače a ide na človeka totálna depresia. Začína obdobie na tzv. "kuscheln" - nemecký výraz pre maznanie. Lepšie povedané na zababušenie sa v posteli, najlepšie s druhou polovičkou (možno aj s dvoma :-)).
Každopádne, končí obdobie dlhých dní, keď sa dá sedieť vonku, vybehnúť na nákup iba v sandáloch, tielku a sukni a spodné prádlo nechať doma. Kapitola uzavretá, ďalšia príde o rok. Ešte aj The Suits mi skončili (mimochodom najlepší seriál roku podľa mňa). Takže budem až do leta ohurovať okolie iba svojou inteligenciou a nie aj svojím vzhľadom, ako som to robila doteraz.
Ja som to dnes vychytala. Ako obvykle v šatách, na podpätkoch v sandálkach bez pančúch. Vonku potopa. Chvalabohu, že mám čierne a nie biele šaty, lebo inak by sa chlapi zastavovali. Aj ked tu v Nemecku... hm, asi nie. Možno, keby som nahá na ulici. Ale to by sa asi zastavovali viac rozhorčené manželky.

Keďže skončilo leto, je načase upratať. Rozhodla som sa zbaviť gauča, ktorý darovala nejaká dvojica a nechala ho na ulici a v tom čase sa zdalo absolútne nevyhnutné ho dotiahnuť do minibytu. Teraz som dala inzerát a keďže slúži ako horizontálna skriňa, veľmi rada sa ho zbavím.

A aj keď ju nemám rada, Lana del Rey je na toto obdobie fest dobrá. A má nádherné klipy, síce som rada, ak v nich nevidím jej botoxové ústa, ale aspoň sa pri nich necítim tak trápne ako pri Egovom "žijeme len raz". Ale aby ste vedeli "Je to holka, co se před lety jmenovala Lizzie Grant, zpívala jako když koza souloží a nikoho to nezajímalo. Pak si ale nechala nafouknout pusu, obarvit vlasy a začla se stylizovat do retro hipster dark lolity, co furt zpívá o tom, že její přítel je gambler a feťák a ona ho miluje."

Summertime sadness


10 komentárov:

  1. velmi smutne ze v nemcarni prsi...tu je krasne a horuco. idem sa psychicky pripravit...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi suhlasim s textom!! tiez ju nemusim a to mam hudobny sluch, takze by som mala poznat, kto je dobry a k to nie a nechapem, preco je okolo nej taky poprask. dneska to je vsetko o marketingu. keby do nej nenacpali tisicky dolarov, tak by o nej prirodzene nikto nevedel. a to ze ma botoxove usta som nevedela a uplne ma to odrovnalo.
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. z konca leta mam depky aj ja :-/ aj u nas prsi, vcera aj dnes a uz o 20:00 je tma, ach :-/
    o The Suits som este nepocula, ale preskumam a po pripade pozrem, lebo teraz nemam na pozeranie uz ziadny serial pripraveny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jooj :( Nemala som to čítať :D Nominovala som ťa na mojom blogu na ocenenie a mám ťa o tom aj informovať ;) tak informujeem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj ďakujem. Ale to znamená, že musím začať písať niečo, čo má hlavu a pätu?:-)

      Odstrániť
  5. Neviem, kde si to pisala, ze pozeras Suits, ale stiahla som si prvu cast a musim ti napisat, ze je to megafasa skvele! A zamilovala som sa do Harvyho!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako Harvey Spector, chlap co ma gule a dobre vyzera, sen kazdej zeny. A jeden z mala serialov pri ktorom sa kvalita pri kazdej serii stupnuje. Ja mam abstak

      Odstrániť
  6. ahoj ;) nepoznám túto speváčku, ale túto pieseň si teraz púšťam stále dokolečka :)
    Sue http://kuceravasue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám zase podzim hrozně ráda a každé léto se těším, až přijde podzim. Vím, jsem divná. A jinak mě se Lana Del Rey líbí, umí zpívat a má super hlas. A že má tatínka milionáře a je to o marketingu? Ano je, ale přesto se jí nedá upřít, že umí zpívat. A její staré album, které vydala sama se poslouchá také hezky. Provázela mě celým létem a bude asi i podzimem...

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením