Celkový počet zobrazení stránky

utorok 12. júna 2012

Osudové stretnutia

Tak neviem čo je to za týždeň. Šéfovia sa vrátili, takže leháro skončilo. Ale zase, pokiaľ je futbal, tak je to správne locker. Síce je moja šéfka Angličanka, tak uvidíme, pokiaľ jej to vydrží, lebo tak ako vždy nakopú Nemci Anglánom prdel podľa mňa. A Nemcom sa pri tom futbale tu občas zdvíha pravá ruka hore. Holt to majú v krvi - Ordnung muss sein.
Užila som si predĺžený víkend v Stovežatej, plný piva a kultúry, teraz fakt, bola dlhá noc múzeí, tak sme si vystáli fronty ako v Sovietskom zväze na mäso a tvárili sme sa, že nie sme kultúrni burani (krásne nemecké slovo Kulturbanause) . Aj keď ťažko uveriť ak hrá popri tom toto:


Boli sme v technickej knižnici medzi kockami, ktoré nás verejne ponížili tým, že komentovali sexuálny život ľudí okolo, pretože sami žiaden nemajú. Keď som videla chlpatý chrbát študentíka, ktorý pred nami robil pokusy s tekutým dusíkom, povedala som si, že je hádam ešte aj panic. Ale bola sranda, bolo to celé ako v Big Bang Theory. Fyzici robili joky, ktoré nikto nechápal, smiali sa iba oni:-D
Plavila som sa na lodičkách, skoro sme sa síce zj....li zo splavu, pretože bójky sú pre nás vec absolútne irelevantná. Ale konečne som mala socializovanie a nie ako tu v Stuttgarte.




Cesta z Prahy vo vlastivednom vlaku bola vtipná. Ako začal futbal, polovica Bavorska sa presunula chlastať do Prahy a v nedeľu išli týmto vlakom, ktorý ide asi 5 hodín (bus ani nie 4) naspäť do vidlákovov typu Furth alebo Schwandorf. V kupéčku si ku mne sadol starší pán a dvaja mladí Nemci (jeden extrémne prcavý). Dedo do mňa hustil nonstop a potom povedal, že mám nádhernú postavu a chce si ma odfotiť. Keďže som presvedčená, že starí ľudia nemajú čo mať sexualitu, kategoricky som odmietla. Ale aspoň predomnou nemasturboval, čo som už tiež zažila.
No a Nemec. Asi boli erupcie na slnku alebo vylučujem nejaké feromóny, ale balil ma jak divý. Teda ako divý Nemec. Tí balia inak. Proste na mňa dve hodiny nenápadne pozeral, potom som sa mu pozrela do očí a spýtala sa ho či mu chutí Kozel(Pivo Kozel, ráno se poser). Povedal, že nie. No a po ďalšej pol hodine ma konečne oslovil. Spýtal sa, aké je dobré české pivo. Potom hodinu nič, musela som sa spýtať čo tam robili. Ale čumel na mňa tak, až som sa pozerala, či zips nemám rozopnutý. No a potom sa konečne rozkecal, stále sa ma pýtal kam idem a ja som iba nadávala na Stuttgart a dostala som odpovede typu: "ak sa ti tam nepáči, príď do Norimbergu", "urob si výlet, ja ťa povodím" alebo "škoda, že už iba hodinu cesty, s tebou je to úžasné". A nič viac, nevypýtal číslo, nespýtal sa na meno, proste nič. A pri vystupovaní som extra čakala pri vlaku a akože sa balila a on prešiel okolo a povedal "Tja, vielleicht sehen wir uns". No nejeblo by jedného z toho? Toto bola moja summer love affair. Ale kto pozná Nemcov vie, že je to úplne výbuch vášne na ich strane. Aj tak si myslím, že nemeckí chlapi sú buď teplí alebo nenávidia ženy.
Svojím Hurá Systémom som sa prihlásila na nejaký youth festival v Indii s tým, že ma aj tak nevyberú, aby mi hradili ubytko a jedlo. No a motyka vystrelila (to viete, my štipendijní nomádi máme už svoje triky). Tak musím v práci opatrne povedať, že mám v úmysle ich v septembri osrať.

A geniálne video o chlapoch:





6 komentárov:

  1. toto neeee :D ti nemci, och, no treba s nimi daco urobit, uz som prakticky na ceste

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne, nemci su taki trulkovia!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vies co, ja by som bola rada byt tebou ze rozoznam ze ma niekto bali :D:D:D lebo ja osobne to nerozoznam a potom sa trochu trapne citim ked mi niekto oznami ze po mne siel :D:D:D ja to stale beriem ako mily rozhovor a zrazu taketo nieco :D
    aspon si si uzila vikend a tu Indiu ti zaaaavidim! hned by som sla :) hura system z teba aspon spravi odvaznu cestovatelku, to nie je nic zle ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja to tiez vacsinou neroroznam ale toto bolo tak ocividne, ze aj ja natvrdla som to videla

      Odstrániť
  4. Indiááááááááááááááá! Wuuuuhaaaa! No popiči. Som zvedavá na dojmy z cesty, a čo tam ideš robiť, keď je to zadarmo? A to cez čo si sa tam? Aj ja chcem také infraštruktúry!
    Oné, na margo stareckej sexuality, na to sme raz s Wicked došli v kine pozerajúc It´s complicated, že Old people aren´t supposed to have sex! Človek proste nechce vidieť z Meryl Streep viac než je nutné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem, nejaky youth festival. ale hovorim, uvidime, ci mi v robote daju vobec dovolenku. poslala som ti ako koment link, myslim, ze prihlasovanie je otvorene este

      Odstrániť

bolo mi potešením