Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 3. júna 2012

Aktivita

Rozhodla som sa asi po 1000x že idem zdravo žiť a budem jesť iba zeleninu a ovocie a proste budem strašne lajfstylová. To preto, že som sa videla v meste v zrkadle a mala som pocit, že sa doňho nezmestím.
Našla som kartu do posilovne a už ju nebudem používať ako záložku do knihy. Chodím do posilky hlavne na toto: 



Je to wave stepper a je to prosím pekne náročné na prdel a stehná. Nebaví ma chodiť na preplnené kurzy napr. spinningu, kde na mňa vrieska tréner, ktorého veľkosť topánky je zhodná s jeho IQ. A aj keď je to ženské fitness, smrad potu je tam úplne rovnaký ako v zmiešanom. Až na to, že tam chodia tie ženy nalíčené. Vysvetlí mi preboha niekto, prečo chodí ženská do fitness namaľovaná ako veľkonočné vajce?
A teda pri tomto stepperi - buď sú všetky prístroje pokazené alebo som lepšia ako Abebe Bikila (maratónsky bežec). 
Lebo dať 35km za hodinu aj desať minút je podľa mňa olympijský výkon. Ako teším sa, že spálim podľa prístroja viac kalórií ako má celá Milka, pretože potom nemusím mať výčitky, ale úprimne tomu veľmi neverím. Ale asi bude môj výkon súvisieť aj s mojím kúlovým oblečením. V teplákoch som bola mŕtva po 15 minútach, v nových kraťasoch, ktoré vetrajú zo všetkých otvorov som neúnavná ako Asterix po požití zázračného nápoja. Ale priznávam, že aj podvádzam - pijem čaje na regulovanie hmotnosti, v preklade - vyseriem sa z podoby.
Každopádne mám pocit, že brutálne športujem a že moje sexi telo je už iba otázkou času.
Uvažujem, či aj mňa chytí módna vlna behania, pol maratónov a maratónov. Polovica mojich známych začala zrazu behať pol maratón (hlavne ako skupina, lebo to podporuje skupinového ducha) a je to o to prekvapivejšie, že viem, že predtým nepohli zadkom. A ešte aj fejsbuk a jeho aplikácie mi to stále podsúvajú - koľko km kto zvládol. Si musím polovicu kamarátov zablokovať.
Moja podšéfová zabehla lokálny pol maratón, vyvesila si na stenu fotku s medailou a teší sa na maratón. Síce jej lekár musel dať kortizónové injekcie a dva dni v robote krívala. Ale ... I did it, bitch!!! Dúfam, že nenavrhne športovú aktivitu na team building. Už som sa psychicky pripravila na to, že budem ležať hore pupkom na výhliadkovej lodi v Štrasburgu. 

A mimochodom niečo poetické na dnešný deň:



No a splnil sa mi sen, mám domáce zvieratko. Ale iba také fake. Ozajstné mi domáci zakázal.

Serte na vodoznak, neviem ho dať preč.

A otázka do pléna --- už sme sa posunuli v otázke zrovnoprávnenia žien a mužov? Alebo ešte stále nemôže žena dať na prvom rande? Som totiž dostala takú otázku a seriózne som nevedela odpovedať. Lebo chlapi sú v tom rigidnejší ako ženy

20 komentárov:

  1. Boze, Sasi, mam pocit, ze si moje alter ego :D Ja sa zachvilku stahujem do Brna, cize uz nebudem chodit do nasej dedinskej posilky pre zeny, takze si budem musiet kupit nejake stylove sportove oblecenie, aby som aspon vyzerala dolezito, ked dolezito necvicim :)
    A k sexu na prvom rande - podla mna sa to smie (ale neviem, ci som dobry zdroj, lebo podla mna sa smie skoro vsetko okrem sexu s mrtvolami, detmi a zvieratami).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. definuje deti:-D Je to aj 14 ročný predčasne vyspelý mladík?

      Odstrániť
  2. K tomu sexu na prvním rande, myslím, že smí. Ale pokud ho chceš ještě někdy vidět, radši bych to nezkoušela :-) To k té rovnoprávnosti...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ach ja som zacala korculovat, kazdy den hodina bez prestavky v plnej rychlosti, chodim nenamalovana, sortky a tielko a najvacsie okuliare ake si vies predstavit :D je mi uplne jedno co si kto mysli o mojom prepotenom tielku, proste to potrebujem, lebo ma ide doma po tom rozchode porazit! :D neviem si predstavit ze by som sla namalovana alebo dokonca ucesana, ved sa potim, fuj by mi to tieklo a upchaval by sa mi ksicht :D pockaj, ked v lete vystrcim zadok v sortkach niekde, tak vsetci padnu na prdel (dufam, ze v dobrom, lebo tiez mam take "sexy" telo) :D
    a inak ... neviem, ja som mala prve rande len 3 krat v zivote, tak na toto asi nie som dobry radca ... ale podla mna sa smie vsetko, len neviem ake prijemne je potom to druhe stretnutie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved jasné... o tom nám všetkým ide, pred letom, nech padnú na zadok. Ja už som zažila aj také, co mali dva kurzy, medzi nimi sa osprchovali a prelíčili a išli robit zase figuru. Na druhej strane - kamarati mi hovorili, ze ked cvicia chlapi a posiluju, strasne pri tom prdia, takze asi to zenske nie je az take zle

      Odstrániť
  4. Co ja viem, ci moze, asi zalezi na tom, ze komu...ale akoze niekedy treba dat, lebo uz dalsia sanca nebude a treba to vyuzit.
    A vobec, Sezka, nechces uvazovat o akcnom plane pisat na blog kazdy den? Tuzobne ocakavam kazdy tvoj dalsi prisevok. Skoro som zdochla od smiechu pri tomto. A ja by som tiez behala jak skrecok v kolese, ale akoze doktor zakazal, tak nic. Uvidim, v auguste sa skusim dat dokopy. (Za predpokladu, ze sa nestanem drogovym zavislakom a lacnou stetkou v Thajsku. Vlastne, tam by som mohla byt luxusnou stetkou, kedze pre nich som zo zapadu...hmmm...)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sezka, skoro som zdochla od smiechu. ked niekedy naozaj zdochnem, bude to tvoja vina a budes si to smiet vycitat, ale to az inokedy...
    inak, sex na prvom rande, ja hovorim YES (to preto ze ja vacsinou s cudzincami, vies), lenze ide o to, ze ja napr. chcem iba ONS a mame teda sex (jakoze na prvom rande) a potom vysvitne ze muz sa zblaznil a chce so mnou chodit (nemalo by to byt vlastne naopak?)
    btw ja odkedy chodim cvicit tak normalne zvazujem co na seba, lebo tam je plna telocvicna vychrtlych 14-tok ktore sa tam natriasaju v tielockach (ale to si ja nemozem dovolit, lebo sa tam vela skace a ked nechcem fredymu aisyimu vyrazit zuby mojimi roztatarenymi kozami, obliekam si radsej velke unisex tricko s aliceom cooperom)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma clovek komplexy, ked maju v tom veku zadky tak vysoko. mne vsetko pada

      Odstrániť
    2. btw - maju 14rocne vobec druhotne pohlavne znaky uz?

      Odstrániť
    3. Čo nemajú, to si domaľujú predsa.

      Odstrániť
    4. jak si mozu domalovat druhotne pohlavne znaky? :D akoze jasne ze nemaju, ved preto si mozu dovolit tie tielka s vystrihmi, zato moje druhotne pohlavne znaky su neudrzatelne, musela som si na ne kupit sportovu podprdu za 20 euro (bola zlacnena este k tomu)

      Odstrániť
  6. super prirovnanie k zrkadlu ;-)
    ja som taktiez za ANO sexu na prvom rande, ale u mna je to vselijak, ja by som bola hlavne zvedava, ze co sa z toho vyklube :D mam kamosku, ktora sa najprv so svojim terajsim vyspala najebana v jednom bratislavskom parku, ani si to nepamätala a uz su spolu 3 roky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mozno zazila najlepši sex svojho zivota a ani si to nepamata:-D

      Odstrániť
    2. najviac by som ti to lajkla! :D
      (Lexa)

      Odstrániť
  7. Ak je to rande (realne ozajstne vecera + drink) tak ja som za urcite nie. Chcem aby o mna chlap bojoval a ulovil ma a oni si to potom viac vazia (staromodne? Ano. Ale vyvinuli sa chlapi od jaskynneho muza? Moc nie). Okrem toho touto cestou mozes vyfiltrovat plev od zrna. Ale ja som zasa konzerva oproti tuto inym devam. Nesexom na prvom rande urcite nic nepokazis. Dala by som mu prislub nech o tom premysla a predstavuje si ake by to bolo ale cakala by som minimalne tyzden od prveho rande. Min tyzden a tri rande.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pokud si počká, tak bych mu nic na prvnim rande nedávala. Třeba tři měsíce bych mu nic nedala. Ale to bych nebyla já ale moje vysněné zdrženlivé já, které takhle zastírá, že chce týrat muže.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni, už jsem taky došla k názoru, že je to jedno a že klidně na prvním rande. To čekání... možná je to dobrý, jenže to štve mě samotnou, tak asi.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. inak pravda. na serioznom rande o akom hovori trsalka by sa nemal konat sex. asi. lenze ked ja na take rande nechodievam, tak neviem. no a ked sa zoznamujes s muzmi nekonvencne, mozes mat aj sex hned. asi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je ake ze seriozne rande? ide clovek do opery alebo na islandsky cienrobiely film s titulkami a zasadne sa nebavi?

      Odstrániť
  11. Tak to i já se snažím v posledních dnech provádět takovouto aktivitu a docela se mi to podle mě i daří... Hodně se mi i osvědčilo v poslední době pít různé zdravé čaje, bylinky a třeba i různé potraviny... Hodně jsem jich pak našla zde na těchto stránkách - https://www.milota.com/eshop/produkty-ostatni-5135 , tak jestli bys měla chuť, mrkni :)

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením