Celkový počet zobrazení stránky

sobota 15. decembra 2012

Cupcake story

Tento týždeň som oslávila narodeniny. A ešte stále som relatívne mladá a mám dobrú genetiku, pretože mi všetci tipujú asi o 3 roky menej ako mám a preto sa pri tých tipoch musím trápne červenať, ale to mi ide celkom dobre, pretože sa mi veľmi prekrvujú líca a stačí, keď sa rýchlejšie pohnem a vyzerám ako Marfa z Mrazíka. Ešte sa samozrejme musím smiať pri rádoby vtipoch kolegov, že lepšie to už nebude, už nebudem mladšia a bla bla. Narodeniny som oslávila divokou párty v ktorej figurovalo skartovanie starých dokumentov a dorábanie nedokončených vecí za celý polrok. Bolo to skoro také uletené ako konferencia, kde sa má šéf začal v strede prednášky pri ktorej som hýbala powerpoint slidami pýtať, prečo je na nejakém letáku, ktorý som ani nevidela, nefunkčný QR code a že to by sa nemalo stávať. Mala som 100 chutí zapichnúť mu presenter do oka a napchať mu ten leták do úst, ale prešla som to decentným ignorovaním a popri tom som ho prebodla pohľadom studeným ako žemla v big macu stojacim 10 min na pulte.

Inak skutočná vianočná párty bola vo výskumnom ústave, kde sme počúvali prednášku o organe a potom na organ v miestnosti veľkej zhruba ako moja internátna kúpeľna hral 7 songov, ktoré zneli úplne rovnako. How low can you go?

Som si zablahoželala a sama som si kúpila darčeky. Asi mám muffin fázu, pretože som zistila, že mám nejakú cupcake a muffin veci (btw ani neviem aký je medzi tým rozdiel).

Rozkošnú dózu na neviem čo, ktorú používam na šminky, ktoré nepoužívam:-)


A odkedy som bola raz na obede v reštaurácii, ktorá je ako z 50tych rokov v USA, tak som totálne ujíždela na ich dávkovači na mydlo a dnes sa mi ho konečne podarilo nájsť. Voila - tu je. Originál:

www.flamingstar.eu

A tu je môôôôôôj. Absolútne sa mi nehodí do mojej neladiacej kúpeľne ale WTF. Je rozkošnýýýýýý. A myslím, že si doprajem lístok na koncert Parov Stelar.
NO tak na takéto kok... míňam peniaze. Fakt by som si mala nájsť hobby.




No to je zatiaľ maximu, čo sa deje. Šéfka vypadne na budúci týždeň, takže vtedy budem max. neefektívna a v piatok letím domovvvvvvv. A vôbec neviem, čo to do nej vošlo, ale prihlásila ma na firemný beh na 7km!!!! Mňa, čo umiera pri behu na záchod.

Kúpim si ešte mačkažáky ako toto


zdroj: http://www.rockabilly-rules.com





zdroj: http://www.allthingscupcake.com





3 komentáre:

bolo mi potešením