Celkový počet zobrazení stránky

streda 12. septembra 2012

New in - gýčové tričká

Keďže ťahám 10 hodín v robote (z ktorých 6 presurfujem a načítava sa mi to ako nadčasy, ktoré nikto nepreplatí), rozhodla som sa, že si zaslúžim relax. Pri cvičení sa potím a to ma nebaví, tak si radšej niečo kúpim. A keďže mi to nemá kto pochváliť, tak si to tu vystavím, aby ste mi to pochválili.

Prvé je akože sexy triko od Review z Peek / Cloppenburg (v Prahe ich majú vo Van Graaf), ktoré je síce celkom handra, ale tá čipka má niečo do seba. Ale milé deti, noste s podprsenkou bez ramienok, podľa mňa nie je nič horšie, ako keď pod niečím priehľadným vidieť ramienka. To už potom radšej bez podprsenky.

 A druhé zase Review, do práce. Mierne infantilné, ale kedy, keď nie teraz. Potom začnem robiť kariéru a budem úspešná a takéto prešľapy mi neprejdú:-)
Inak som si ho kúpila preto, že je tam mačka, ja milujem všetko, kde sú mačky.

A na večer - Churches - Lies. Pekný makeup


10 komentárov:

  1. Strašně ráda bych viděla triko s krajkou na někom bez podprsenky s ramínkama. Zrovna včera jsem viděla slečnu, která měla něco takového, ale v bílé a pod tím černou práskačku. Děs běs. Ale Jinak super nákup. To s mačkou je nej. A jsi na tom ještě dobře. Já jsem schopná si koupit cokoliv, na čem je zvíře. Mám trička s pštrosem, buldokem, tygrovaným králíkem, kočkou, krokodýlem... Jen už je nosím raději jen na doma a na běhání a tak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mi povidej, to som tam videla este tricko so sovou, tigrom a jelenom. Myslim, ze si pockame na vypredaje. Ja uplne vymäknem, keď je tam zvieratko:-)

      Odstrániť
  2. Krásná trička. Mně se líbí hlavně to první. S tou podprsenkou mi mluvíš z duše. Podprsenka je spodní prádlo, tak proč jí vytsavovat na odiv. A hlavně to eleganci toho trička to potom rozbije.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To první je nádherný. Až v něm uvidím někoho bez podprsenky, budu skákat radostí metr vysoko ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to s tou mackou je super, aj ja mam rada obrazky maciek =) a podla mna neni moc infantilne. btw moje kozy v podprsenke bez ramienok by vydrzali asi tri minuty, haha, takze take daco mi nehrozi a jedina vec pod ktoru som si davala taku podprdu bol korzet, ale ten aspon trochu drzal, aj ked teda ne az tak, aby to bolo uplne bezpecne (ale dobre sa na to balia chlapi)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies co, ja som obdarena asi ako ty a bez podprdy by som nesla, skor bez ramienok. Ale chod do P&C V jene ked budu vypredaje, tieto tricka tam budu mat

      Odstrániť
  5. krásne tričká, hlavne to prvé, milujem takéto čipky :))
    heh, ja som minule na sestrynu svadbu do šiat bez ramienok hľadala dobrú podprsku, čo by mi dobre držala bez ramienok a v žiadnom intiissimi či podobných obchodoch špecializovaných na spodbné prádlo mi nevedeli nič dobré predať, mali len samé A, Bčka.. nakoniec som si našla jednu dobrú v H&M :)
    Sue http://kuceravasue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem za návštevu a koment u mňa na blogu, odpísala som Ti tam ;) http://kuceravasue.blogspot.sk/2012/09/splnene.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jeeej, tak ja ta teda tiez pochvalim ;-)
    to prve tricko je super a to druhe je uzasne :D aj ja som infantilna a milujem macky ;-)len ta ruzova by pre mna nebola :-/ ale uzasne jeee :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To je vynikajúce internetové stránky. Ďakujem za tento príspevok.ahref="http://nalepovaciapodprsenka.comBye Bra je jednoduchériešenie, akorýchloaefektívnezvýrazniťžensképoprsiebezpotrebychirurgie, čidokoncabezklasickejpodprsenky! Bye Bra je vyrobená z ultratenkej ktoráumožníposunúťbradavkysmeromnahor o niekoľkocentimetrov. Môžesatiežpoužiť pre korekciunerovností, napríklad v prípade, keďmáženarozdielnytvaraleboveľkosťprsníkov, čiasymetrickyumiestnenébradavky. Bye Bra ponúkašpeciálnutechnológiu 3M hmoty, ktorásapoužívaaj v zdravotníctve a je pretoabsolútnebezpečná pre použitie. To istésazďalekanedápovedať o kvalitečinskychpodvodnýchkópií.

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením