Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 6. februára 2012

Západné Nemecko - krajina valentínskym nákupom zaslíbená

Blíži sa Valentín. Najgýčovejší sviatok zo všetkých. Tak rýchlo, vy čo tvrdíte, že ho neslávite - šup do Tesca kúpiť trenky s "vtipnou" potlačou a páni, nezabudnite na umelinovú spodnú bielizeň v nevhodnej veľkosti. A ešte bonboniéru, ktorú partnerke zjete, pretože jej  bude trápne ju zjesť, aby nepribrala:-D
Som slamená vdova, tak Valentín neoslavujem. Ale aj tak sa naň teším. Pretože je tu v Nemecku radosť v tom období chodiť do drogérii, kde sa to hemží zaujímavými kozmetickými baličkami pre ženy od ich neoriginálnych polovičiek. Na rozdiel od Vianoc pozostávajú tieto balíčky hlavne z parfémov a dekoratívnej kozmetiky a nie zo sprcháčov a zbytočných taštičiek.

Keďže si myslím, že spodné prádlo je u chlapov preceňované, kúpila som tomu môjmu niečo, čím môže obšťastňovať celé svoje okolie.


zdroj: www.heureka.sk

Ukázať ho tu môžem, aj tak som už prezradila, čo som kúpila. Nedokážem udržať tajomstvo o darčeku dlhšie ako 5 min. Proste maximálne tak dlho, pokiaľ nevyjdem z obchodu.

A sama sebe som si hypoteticky vybrala tieto veci. A na Slovensku a v Českej Republike môžeme pri tých cenách len slintať.





Taštička Avene - 2,95e.




Keďže je môj mesiac ešte dlhý ako dva týždne pred výplatou, musím šetriť. A vážne by som mala chodiť von iba s 3,5e aby mi vyšlo akurát na slíže u číňana, pretože chodiť s kartou je pre mňa vražedné.

Neodolala som a za 7e som si zakúpila Helenku a jej make-up Spectacular v odtieni 23-keksík - biscuit.



Uvidíme nakoľko je vhodný na denné nosenie. Ale čo som skúšala, je jeho krycia schopnosť prekvapivo dobrá. Textúra veľmi tekutá a po chvíli sa make up prispôsobí tónu pleti, aspoň čiastočne teda.

Ak ste single, doprajte si niečo a nezdržujte sa v blízkosti dvojíc. Ja som v Nemecku sama a preto som si darovala pre seba od seba moje milované zvieratko, ktoré bohužiaľ nemôžem chovať v byte. Tak ju mám aspoň ako šperk. Swarovski Passenger Angel Cat Pendant.

zdroj: qualityoverstock.com

No a pre ženy po rozchode. Hlavu hore, všetko bude fajn.

8 komentárov:

  1. Ahoj, těšim se na recenzi na tu helenu rubistein, taky jsem od ní měla makeup:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. daj mi týždeň, v pondelok musím byť za kočku :-D

      Odstrániť
  2. ten privesok je krasny :) ja budem na valentina tiez sama bohuzial, vztahy na dialku su naprd! :D

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mi hovor. je to totalne frustrujuce a ani skype velmi nepomaha

      Odstrániť
  3. Ahoj ! Veľmi pekný blog .Dala som ti Followers :)
    Prosím navštív a keď chceš daj aj mne follow :) ďakujem .
    jojaslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezký blog :)

    http://c-m-writer.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po přečtení tvého článku jsem pěkně namlsaná. A je fajn, že ani nebudu muset rozbít porcelánový prase - má kasička bude zachráněna, protože při těhle cenách si člověk může udělat radost docela lehko.
    Výborně ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Upřímně já mám třeba nákupy v Německu hrozně ráda. Jednou za čas tam takto s manželem jezdíme. A to nejen na valentýnské nákupy. My ale většinou jezdíme do Mnichova. To není až tak daleko a už to tam vlastně celkem dobře známe. Navíc manžel tam dřív pracoval, takže ví kde co je. :)

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením