Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 5. februára 2012

Pozor na to, čo si želáte. Mohlo by sa to splniť iba sčasti

Niečo som si priala a prišlo to celkom rýchlo. Ale nabudúce si musím niečo priať detailnejšie, pretože to skonči fiaskom. Priala som si, aby som v práci mohla cestovať, niekam na služobnú cestu. A ejhle, je to tu. Niečo som tušila, keď som od šéfky z kancelárie počula otrávené: "ale to nie, tam ísť nechcem". To som už vedela, že som vyhrala povestný jackpot. O niekoľko dní mi šéfka pri odchode na obed povedala, že je možné, že pôjdem v marci na jednu konferenciu. Koná sa v dedine, ktorú som ani nevedela nájsť na mape. Dúfala som, že to nebude v istý deň, pretože vtedy máme kongres v Stuttgarte, ktorý má veľmi zaujímavú tému a dosť som sa naň tešila. Kvôli referentom a aj cateringu, pretože som extra objednávala krevetové špízy a čokoládovú penu a teraz nič z toho:-D.
 
Pre mňa "je možné, že pôjdem" znamená, že mi v práci povedia, či tam teda idem alebo nie. No začali mi chodiť emialy od organizátorky, že kedy sa konečne zahlásim a že mi rezervovala hotel. No keďže som to musela prediskutovať so šéfovou, poslala som jej email. Je projektový manager a znakom projektového managera, aj keď managuje iba sám seba, je to, že je strašne busy. Preto mojej šéfovej posielam maily, aj keď sedí vzdušnou čiarou asi 2,5 metra odo mňa.
Dlho sa nič nedialo a potom prišla odpoveď - "myslela som, že je to dohodnuté, ideš."

A potom prišla služobne staršia kolegyňa a s vážnou tvárou (Georg Bush pri ohlásení útoku na Dvojičky bol hadr oproti nej) mi povedala, že sa o tom porozprávame, keď bude čas, pretože budem RE-PRE-ZEN-TO-VAŤ. Keď to povedala, znelo to ako nejaké zaklínadlo z Harryho Pottera. Neviem síce kde a čo budem reprezentovať, pretože mám pocit, ako som si pozerala miesto, že budeme mať akurát preteky v jazde na traktore, ale nechám sa prekvapiť.
Kariérne postupujem veľmi rýchlo. Už nielen že robím veci, ktoré nikto robiť nechce, teraz aj cestujem na miesta, kam nikto ísť nechce:-D Ale preháňam. Celkom sa teším, že vypadnem z kancelárie.A aby som uviedla na správnu mieru ešte jednu vec. Moja šéfka je fakt zlatá osoba. Asi najlepšia nadriadená, akú som mala. Len pre ňu nie je NIE odpoveď.

A aspoň som mala dôvod zaobstarať si nové šaty.


zdroj: flamingstar.eu

Spĺňajú všetko, čo na šatách hľadám. To znamená, že majú dĺžku do kolien, strih, ktorý lichotí postave a nie je obtiahnutý a majú rukávy. 

No a keďže mám reprezentovať, urobím to štýlovo. Nezabudnem ani na detaily.

zdroj: www.spartoo.de

4 komentáre:

  1. tak musis niekde zacat, mozno nakoniec to bude celkom fajn :) tie saty su velmi pekne ;)

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. Ako sa hovorí: Hope for the Best. Expect the worst

      Odstrániť
  2. Mi se hlavně líbí ty boty :) Úžasně propojují elegantnost a originálnost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no práve, prídu mi taký odvaz, proste nie sú usedlé

      Odstrániť

bolo mi potešením