Celkový počet zobrazení stránky

utorok 28. februára 2012

Nebezpečné kúzlo Amazonu

Dnes zase niečo povrchné. Keďže blog číta aj moja mamina (ahoj mami:-)) tak nemôžem dávať nič divoké alebo tajné.

Ako sa hovorí, nakupovať draho vie každý blbec. Ale nakupovať dobre a lacno, to je umenie. A ja som bohužiaľ objavila kúzlo Amazonu v Nemecku (vraj Amazon vstúpi aj na český trh, takže by mohol dodávať za dobrú cenu aj na Slovensko).
Chudák čižmy si so mnou užili svoje a za chvíľu už aj tak bude na ne príliš teplo.
Nutne som potrebovala jednoduché čierne lodičky, kožené. Na stredne vysokom podpätku (asi 5-7cm) bez špicatej špičky (to mi príde extréme šlapkovské) a aby sedeli na moju širšiu nohu. Neviem prečo som mala zafixované, že Amazon je niečo ako ebay, kde sa musí dražiť a tovar je použitý. Už predtým som si našla na Amazone topánky T.U.K, ktoré v Stuttgarte takmer nikde nepredávajú. Dokonca boli o 50% lacnejšia ako v kamennom obchode. Tie mi však boli malé a obratom som ich vrátila naspäť (poštovné zadarmo) a tak som si nahodila pumps, veľkosť 36 a pozerala som, čo mi Amazon ponúkol. A teda vôbec netroškaril. Mám rada Vagabond a Tamaris. Občas som pokukovala aj po Buffalo, ale zdali sa mi príliš vysoké alebo potom príliš drahé. A na nete som našla jeden krásny model za úžasnú cenu. Už sa mi ale nechcelo posielať ich naspäť, tak som zašla do normálneho obchodu v meste a vyskúšala si veľkosť. A keďže mi sadla, nebolo o čom debatovať. Objednala som ich a prišli za dva dni. Ach, bol to highlight môjho týždňa (čo je vlastne smutné) keď som rozbaľovala krabicu a v nej ďalšiu krabicu a potom ako keby je to Gucci, dustbag. Tie si odložím, ako za socíku obaly z kindervajca a plechovku z Fanty. No proste malé Vianoce. A poštovné je nad 20e zdarma.
Takže s nimi idem robiť na služobku veľkú parádu.
Topánky Buffalo London (model 107-10663 Kid Leather 94705) - 21,63e
Radosť- nezaplatiteľná. Niektoré pocity, sa dajú kúpiť:-D





10 komentárov:

  1. Haha, ta první věta se mi líbila:-) Botičky jsou nádherný:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bufallovky jsou super!
    -zvu Tě na GIVEAWAY
    http://terezapolomikova.blogspot.com/2012/02/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vravis ze uz len little black dress a ides byt slecna nebezpecna? :)

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no black dress(om) nemozem hadam nic skazit. Mozem byt femme fatale ale teda neviem, ci tym zaposobim na ine zeny, ktorych tam bude 100%:-D

      Odstrániť
    2. aspon mozu zozelenat zavistou ;) :D

      Odstrániť
  4. buffalo ma krasne topanky, ja mam od nich 2 a chcela by som dalsie:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením