Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 20. februára 2012

Najhoršie rande

Keďže už žijem na tomto svete nejaký ten pátek a nie som žiadna sociálna mŕtvola, stretla som sa osobne alebo z počutia s mnohými zábavnými vecami, ktoré sa týkajú randenia.
Upozorňujem, že je to true story.

Príbeh: Žena ide do plavárne. V bazéne vedľa nej pláva mladík  (nazvime ho Gvendolín). Zdá sa celkom sympatický, ale vo vode, kde vidíte iba polovicu hlavy a aj to s mokrými vlasmi, vyzerá sympaticky takmer každý. Pri východe z plavárne ju počkal a dohodli si rande na druhý deň. Na ďalší deň prišiel autom, ktoré vyzeralo, že sa za chvíľu rozpadne. Ale žena nechcela byť povrchná a rozhodla sa, nerobiť predčasné závery. Keďže išli na výlet na zámok, Žena sa pekne obliekla - sukňa, čižmy s nižším podpätkom. Proste chcela vyzerať šik. Ale plán sa zmenil a Gvendolín sa rozhodol, že si pôjdu pozrieť aj jednu prírodnú rezerváciu. Počas cesty autom chcel byť Gvendolín gentleman. Ako cool chlapík, čo nemá rád trápne ticho, rozpovedal svoj život, čo robí a nezabudol vysvetliť, prečo má také staré auto, lebo on šetrí a pokiaľ funguje, je to ok. Keď došli témy, rozhodol sa hrať úžasnú hru. Ak by ste ju nepoznali, volá sa "hádaj, koľko stáli veci, ktoré mám na sebe". Takže Žena musela hádať koľko stáli jeho nohavice alebo tričko.
"Hádaj, koľko stálo toto tričko"
"čo ja viem 10e?"
"Nie, zle. Stálo 4E. Ha, to som ale ušetril".
Chvalabohu nebola zima a preto nemusela hádať cenu kabátu, čapice a rukavíc:-D
Gvendolín sa pri každej téme dostal k peniazom. A zrazu prišiel gól. Gvendolín vytiahol z vrecka ponožku !!! a z nej peniaze. Povedal, že sa mu roztrhla peňaženka a dal ju do opravy a pokiaľ nebude opravená, tak bude nosiť peniaze v ponožke.
Neustále sa sťažoval, že on ako vysoký človek má problém s nohavicami, pretože sú mu všetky krátke. Žena  sa naňho zahľadela a uvidela obrys opasku zhruba na úrovni pŕs. Nohavice vytiahnuté hádam až pod bradu.
Gvendolín sa rozhodol, ze Ženu vezme aj do prírodnej rezervácie. Ale zabudol už povedať, že nemá v pláne stáť na platenom parkovisku, pretože je to drahé. Preto zaparkovali o niekoľko sto metrov ďalej, aby ušetril asi 50 korún a brodili sa cez blatové pole.
Bohužiaľ Žena už nemohla ujsť, tak musela celu tortúru prežiť. No a potom v zablatených kozačkách konečne išli autom smer zámok. Keďže to je rande, Žena predpokladá, ze muž ju aspoň pozve. Gvendolín išiel k pokladni a za chvílu sa vrátil. O pár minút prišiel sprievodca a prehliadka začala. Ešte skontroloval lístky. Keď sa dostal k Žene, povedala, že lístky mám jej partner. Gvendolín ale povedal, že kúpil lístok iba sebe a že si ho má ist rýchlo kúpiť do pokladne. A ako zlatý klinec uviedol, že jej potom povie, kde môže zohnať knižku kupónov na 50% zľavu na vstupné.  No hanba nekonečná, všetci ľudia netrpezlivo čakajú.
No a po prehliadke Gvendolína pochytil hlad a rozhodol sa, že zájdu do reštaurácie. Obaja si objednali a najedli sa a potom prišiel čas platenia. Čašník priniesol účet a Gvendolín sa teda veľmi netrhal o to, aby si ho vzal. Tak ho nakoniec pri postavajúcom čašníkovi zaplatila ona. V aute vytiahol Gvendolín jednu stovku a jednu tisícku a povedal: "Mám iba príliš veľké alebo príliš malé, hahah."
Aby bolo fiasko dokonalé, pri jazde domov vytiahol leták Hypernovy a povedal, že sa tam musia zastaviť, lebo majú akciu na Študentskú pečať. Nakúpil asi tri krabice a poprosil Ženu, aby mu ich odniesla do auta. Žena v aute povedala: "Za toto rande by si mi mohol dať aspoň jednu čokoládu" A on na to: "Potom by sa mi to neoplatilo, lebo tá zľava nebola tak veľká."
Vysadil ju pred domom, kde ona zabuchla dverami a povedala, že nikdy viac. Gvendolín sa ozval na druhý den s tým, že to bolo super rande a mohli by si ho zopakovať.

22 komentárov:

  1. Pozám toho Gvendolína? :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. genialne :D niektori ludia ale su taki a neuvedomuju si, ako posobia na inych a ako zle a nevhodne sa spravaju ... co uz, kazdy sme iny a aj takato skusenost je skusenost, ja by som mu to este aj nejako inak vysvetlila uz asi v polovici, ze ku mne sa teda takto nikto chovat nebude :D akoze viem ze nie som nejaka kraska alebo dama na urovni, ale nie som ani nejaka krava z mastale :D:D:D

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa hlavne páčilo to, ako sa potom ozval, že ved pohoda, bolo to super, ideme na dalšie:-D fakt nulová sebakritika

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Věř. Jsou tací. Jednou jsem chtěla pozlobit drahého a vyrazila na rande. Týpek přijel v rezavém favoritovi, nu též jsem nechtěla být povrchní a dala mu šanci. V restauraci, když přinesla starší žena květiny, rázně odmítl (má je odmítnout žena, pokud tak neučiní, zdvořilý muž by je měl koupit, i kdyby byly nevím jak předražené), když jsme měli platit, hurónsky začal vykřikovat, že zvlášť, zvlášť (taktéž by měla navrhnout žena, navíc na první schůzce automaticky čekám, že platit bude bez keců muž, když se o mne uchází). Nakonec mě alespoň tou rezavou plechovkou odvezl domů a před domem vykonal snahu se po mně plazit po tom všem jako liána. To byla úplná drzost. Slušně jsem se s ním rozloučila a jakýkoliv jeho další pokus o kontakt sabotovala. Brrrr.

      Odstrániť
  4. Také rande by som nechcela 8DDD

    Pozývam ťa na moju prvú GiveAway 8)

    http://violetwitch-eve.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Som to čítala s otvorenými ústami :D :D :D By ma zaujímalo, či mal na tej plavárni plavky, alebo si nechal spodné prádlo...Bože :D :D :D :D To je exot :D A som prekvapená, že nepýtal polovicu za benzín :D

    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mam pocit, ze aj navrh na to rozdelenie ceny za benzin tam padol ale bol vyfuckovany

      Odstrániť
  6. neee to ne :D Jinak super blog sleduju :)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to akoze myslís vazne? ja odpadnem to je ako zo zlého sna ... och preto neznasam (teda teraz uz mam priatela skoro 2 roky ale predtým) take zoznamovačky na svadbách, promociach, alebo ja neviem na akciach kde človek musí byt oblečený podla etikety a teda neviem čo je zač, každý si dokáže dať na seba sako a hrať sa na dokonaleho gentlemana :D no ale plavaren ma dostala.... ale tak silná slečna to bola ked to cele vytrpela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to je děs! Takoví Gvendolíni by měli být označení trvalým tetováním na čele :D

    B&M
    http://bananaandmandarina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tohle je silný šálek kávy. V mírnější podobě jsem to zažila taky a doufám, že už nikdy více. Ale fakt jsem se pobavila :-)
    Nesnáším lakomce, s těmi se nedá žít (a tky bohužel vím, o čem mluvím)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ÁÁÁjo... :D ale aj tak je to super :)
    http://youcannothaveanotherlover.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Docela by mě zajímalo, co se tomu člověku stalo, že se takto chová. Která dobrá matka měla na svého synka takový vliv.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Už som veru písala/čítala/zažila kadejako neuveriteľné scenáre, ale táto zmeska boduje... asi by som ho tým letákom ubila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. :D Je to sice příšerný rande, ale dobrá storka, které se člověk po prvotním otřesu zasměje:) Nemůžou být všichni muži dokonalí, to bychom si potom nevážily těch, kteří se chovají normálně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sezko, super blog. A tohle rande Ti věřím, pokud jsi ho musela absolvovat Ty. S tím placením za lístky či jídlo, to se mi stalo x-krát taky. Jsou to hovada, co?

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením