Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 5. februára 2012

L'arnacoeur - (K)lamač sŕdc

Tento film som videla už dávnejšie. Ale vždy, keď si predstavujem, ako vyhodím svoje hypotetické peniaze, napadne ma, že by som sa chcela obliekať ako Vanesa Paradise v tomto filme.
Myslím, že štylisti urobili "good job" a z tejto  herečky, ktorá je síce charizmatická, ale že by som sa pri pohľade na jej tvár rozpúšťala, dali taký šmrnc, až to pekné nie je.
Toľko krásnych hermesiek, vysokých a nenositeľných, ale vražedne krásnych topánok od Louboutina, krásnych, jednoduchých šiat od YSL a chlapov v dobre padnúcich oblekoch sa len tak nevidí. Proste film, kde sa chodí s vuittonkou aj pre mlieko. Azúrové pobrežie k tomu akosi zvádza.
Síce ma sklamala svadobná scéna, pretože, buďme úprimné, ak je vo filme svadba, takmer každá žena je zvedavá na svadobné šaty. Jediný film, u ktorého sa mi to nestalo, bol Twilight. Ale tam som mala omnoho väčší problém s tým, že dve hodiny môjho života boli nenávratne premrhané a nikto mi ich nevráti:-D Fanynky Edwarda a toho týpka, čo stále behá polonahý, prepáčia.
L'arnacoeur je film tak ľahký, vtipný a príjemný, že som ešte niekoľko dní po jeho zhliadnutí vždy spievala Wham alebo sa proste začala usmievať. A to sa mi často nestáva. Takže doporučujem všetkým ženám, ktoré milujú štýl a majú dlhé nedeľné popoludnie. Pre frankofilné osoby je to "must".
Keďže je to francúzsky film, nesmie chýbať ani téma "kopni si do svojho Angličana". Angličan je tu muž, za ktorého sa má vydať hlavná hrdinka a hrá ho Andrew Lincoln, ktorý momentálne naháňa zombíkov v seriály Walking Dead
Príbeh je taký ako vždy a zároveň trochu iný. Ona sa má vydávať a zistí, že on nie je ten pravý. A príde ON (Romain Duris), ktorý ešte nevie, že je ten pravý :-D Popri tom mierne kriminálne zápletka a nedorozumenia. A bude aj Dirty Dancing.
 nebojte sa, všetko sa nakoniec dobre skončí.


zdroj: http://www.neuemedien-ka.de


zdroj: http://files.students.ch

zdroj: www.swide.com


zdroj: http://nest.rckshw.com


zdroj: http://ibnlive.in.com/



zdroj: moviepilot.de

 zdroj :purepeople.com


2 komentáre:

bolo mi potešením