Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 13. februára 2012

Lak Essence - So Glamourous

Takmer každá druhá bloggerka prisahá na laky Essence. Cena je lákavá a výber farieb obrovský.  Ja som si kúpila dramatickú červenú, konkrétne odtieň 11 - So Glamourous. A teda nie je vôbec glamourous. A na môj vkus trvá zasychanie veľmi dlho.
Včera večer som si nalakovala nehty a dnes som mala aktívny deň. Stále som vybaľovala roll-upy, notebooky, krabice a musím povedať, že lak je otrasný. Treba minimálne tri vrstvy, aby bola farba sýta a nepresvitala a už o 8:30 ráno sa mi začal odlupovať. A do večera to bolo stále horšie. Musela som si nehty odlakovať večer, takže mi vydržal okolo 24 hodín.
Teraz by som chcela vedieť, či je to problém tejto farby alebo laku ako takého.



20 komentárov:

  1. povedala by som ze si netrafila odtien ;) ja mam tychto lakov asi 10, z toho 2 odtiene drzia priserne a zvysok aj 5 dni ;)

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosím ta, ako správna zena som nabehla do obchodu a z trucu kupila 44 modern romance:-D

      Odstrániť
    2. ten som velmi chcela a u nas uz nebol :( ja mam zle skusenosti s Nude it! hlavne, nechapem ale hned sa osupe, presne ako u teba tento ... a najradsej mam Irreplaceable :)

      Odstrániť
  2. ja som skôr na Miss Sporty laky 8D skor očné tiene kupujem od Essence 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no nevím.. já laky této kvality moc nepoužívám... ale myslim si že tato značka je známá svou nekvaklitou..

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je škoda, protože ta barva vypadá moc pěkně.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Červenou mám na nehtech moc ráda a tyhle malé laky od Essence taky. Já mám 2 třpytkaté a jsem s ním spokojená, mně drží jako přibité.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vydrz laku hodne zavisi od toho, ci sa pouzije podlak, nadlak, ci oboje... teraz som tak cerstvo naucila kamaratku, ktora robi chyznu, a teda manualne pracuje, no zaroven si rada nechty lakuje... a pochvalovala si, ze jej to vydrzi dlhsie...
    samozrejme, aj laky maju rozne vydrze, aj ja som uz niekolkych kuskov chcela zbavit, ale dala som si potom namahu s dalsim lakom a je to lepsie...

    http://rianasbeautybox.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skusim podlak, ale aby bolo jasne, na tom alku bol aj top coat

      Odstrániť
  7. ja mam tusim 2 laky z tejto znacky ale uplne ine odtiene a tie drzia dobre, ale tiez musim dat tak cca 2 vrstvy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aspoň môžeš mať každý deň inej farby nechty :D .....Nič pozitívne mi nenapadlo :)

    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja neviem, jedni hovoria že je lak tejto značky dobrý druhí zasa nie.takže mám z toho guláš a som mišuge.
    ja som zatiaľ nemala dočinenie s touto značkou ale chcem ju vyskúšať, ked ju niekde zoženiem, čo určite hej, tak si ho kupujem a vyskúšam,inak na fotke vyzerá dobre neviem či v reále aj drží ako si to sama hovorila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám spoustu laku od teto znacky a vydrzi mi tak cca 4 a vice dni , cervenou bych si od nich ale nekoupila ,cervenou nebo rudou jedine drazsi . Ta proste drzi spatne u kazdych levnejsich laku.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nikdy jsem od nich lak snad ani neměla, ale složení a Vlastnosti se budou určitě lišit barvu od barvy. Možná dokonce i šarži od šarže. Tak to je u všech laků..
    A to s tou červenou také není pravda. Měla jsem i velmi laciné červené laky (třeba i z tržnice, nebo rodinky opravdu třeba i za 5, 10 Kč)a držely jak přibité. Zas je tam otázka toho, jak moc je ten daný lak "jedovatý"..ale ono i u těch drahých značkových laků vlastně nevíš, co do toho perou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ještě trošku OT. Jestli od nich můžu něco doporučit, tak automatické tužky na oči. Jsou o půlku levnější než ostatní a nikdy jsem s nimi neměla problém.

      Odstrániť
  12. No ja som si kupila od essence odtien 76 taka tmavomodra to je:D a na nohach mni zatial vydrzal v pohode 3 dni ale dala som hrubu vrstvu.. a na nechtotch som si davala taku tensiu a fuh to uz na dalsi den sa zosupalo:D teraz som si dala taku dhrubsiu na ruky tak som velmi zvedava.. mam este jeden lak ale to je cierna od s-he a ten je neporovnatelny, on vydrzi omnoho dlhsie bez poskodenia vacsinou si ho davam dole lebo mi odrastol a nie preto lebo sa zosupal.. a to uz ma asi3roky:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono je to fakt aj tym ze noha - ruka. NA ruke sa to zosupe hned, ako je to namahane, stale nieco chytas. NA nohach mam uz asi 5 dni cierny lak od essence a drzi fakt dobre. Ale skusim s-he style - cenovo to nie je velky rozdiel

      Odstrániť

bolo mi potešením