Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 2. februára 2012

Bubokocúr ®

Možno sa vám toto slovné spojenie zdá zvláštne.
No som si istá, že keď vysvetlím, spozná ho každý.

Bubokocúr® je združenie dvoch osôb, väčšinou ženského a mužského pohlavia. Sú veľmi citovo angažovaní a dávajú to kvetnato najavo hlavne vo virtuálnej realite. Väčšinou  jedného z dvojice poznáme aj osobne. A preto chvíľu trvá, kým si zvykneme, že sa chovajú infantilne, pretože ich poznáme a vieme, že to nie sú skutočne oni. A len zírame.
Tento jav sa vyskytuje v každej krajine, v každom meste a každom geografickom regióne. 
Osoby, ktoré si strážili súkromie, si otvárajú fcb profily a ostentatívne dávajú najavo svoje momentálne citové rozpoloženie hlavne svojmu náprotivku a navzájom sa oslovujú Bubo a Kocúr, Srdiečko a Holubička, Opička a Opičiak a podobne. Na svoju nástenku oznamujú každý prd a zhruba 4 z ich priemerne 350 priateľov ich virtuálne poplácávajú po ramenách, akí sú super. Ale vždy sa musí vyjadriť bubo alebo kocúr, pretože bez jeho uistenia, že je osoba skvelá, to nie je ono. Ostatní sú iba štatisti.
Samozrejme bubo alebo kocúr sa nikdy nezabudnú fanúšikom poďakovať v štýle: fakt? to sa červenám, ďakujem, teraz neviem čo mám povedať atď.
Tém na chválenie je veľa - čo si kto kúpil, čo kto navaril, čo kto zjedol, čo kto videl, konzistencia stolice domáceho miláčika, plánovanie dovolenky, koľko bude detí a ako ich urobia aj so šťavnatými detailmi. Bubo a kocúr sú pri tejto komunikácii často od seba vzdialení niekoľko sto metrov. No dosť často bývajú v jednom byte alebo dokonca pri písaní odkazov sedia v jednej izbe.
Toto chovanie sa dá pripísať hormónom a zamilovanosti. To si myslí okolie. No iba kocúr (alebo bubo) vie, že táto zblbnutá fáza bude trvať pár týždňov alebo mesiacov a potom sa druhá strana začne preberať, pretože potláča skutočnú osobnosť. A preto je potreba druhú stranu chytiť do svojich osídiel, preto je v prvej fáze sociálna sieť zahltená udalosťami zo života, ktoré nikoho nezaujímajú. V tomto prípade je najlepšie tieto osoby aspoň navždy dočasne dať do ignore listu.

Priebeh vzťahu môže mať 3 scenáre:
1) Buď sa upokoja obaja a začnú sa chovať tak, ako by sa chovali bežne
2) Svadba
3) z osôb sa stanú "the future ex of somebodys ex"

Pre lepšie pochopenie doporučujem video  IT Crowd - zhruba od 3:10 :-D


zdroj: youtube.com


Chcela by som upozorniť, že Bubokocúr ® je už registrovaný, takže si každý musí nájsť svoju hlúpu prezývku.

6 komentárov:

  1. :D:D:D tak toto je velmi vystizne! :D no co, niektori sa radi chvalia tym, ze aj im sa uz podarilo niekoho ulovit :D ja napriklad vytrvalo uz 4. mesiac chodim s niekym bez toho, aby som to ukazovala na FB, kto ma pozna vie, kto nie sa nemusi starat ;)
    V takychto clankoch by si mala pokracovat, velmi dobre je to napisane a este lepsie sa to cita ;)

    MishellaWay

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem:-D
      Inak ja osobne nemam nic ak niekto napise, ze je s niekym vo vztahu ale da najavo, ze ma niekoho rad.

      Odstrániť
    2. ved to ani ja, ale 5 statusov za den o tom, co spolu robili, kde boli, co jedli a podobne nepotrebujem :D

      Odstrániť
  2. ešte že nie som Bubo ani Kocúr :) Ak slečna Slušná ešte stále monitoruje tvoju činnosť aj tu, tak sa ti zase napíše srdcervúci odkaz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Á, moc jsi mě pobavila. Mám ráda, když někdo umí věci říct tak, aby opravdu "sedly". Tleskám ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 8DDDDDDDDDD pekne vyjadrené 8DDD

    http://violetwitch-eve.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením