Celkový počet zobrazení stránky

sobota 16. apríla 2011

Dole huj, hore fuj

Keď už sme si prebrali hygienu, bolo by dobré pristúpiť k oblečeniu. Vždy si budem myslieť, že muži to majú v móde jednoduchšie ako ženy. Ak dodržiavajú niekoľko základných pravidiel, nemôžu šliapnuť vedľa. Ak sa dodržiavanie týchto pravidiel spojí s dodržiavaním pravidiel hygienických, stanú sa z mužov womanizeri a ženy budú padať do mdlôb.
Samozrejme si každý môže nosiť, čo chce. A nemusí sa starať o to, či sa to páči ostatným. Ale títo páni nech sa potom nesťažujú, že na nich tie ženy akosi neletia. Je to preto, že všetky ženy chcú milionára a idem nám iba o peniaze- Boris Kollár ešte nejaké matky svojich detí uživí, ale ich okruh je už naozaj obmedzený.
1)      Nenosiť ponožky do sandálov – NIKDY !!!  Nenosiť ich ani ku kraťasom, ani k nohaviciam. Ponožky do sandálov môžu u mňa nosiť akurát muži nad 50 rokov. 
Ak je zima, vezmite si topánky. Ak je teplo, vezmite si sandále bez ponožiek. To je princíp sandálov. A ak je vám trochu chladnejšie, vydržte to. Veď ste chlapi. A noste prosím sandále so semišovou vložkou. Gumová je ako hubka, ktorá v sebe s láskou drží pot a často aj farbí nohu. A smrdí.
Slováci veľmi radi tvrdia, že ponožky v sandáloch sú výsada Čechov a Nemcov. Proste všetkých okolo len nie nás. Ale v zahraničí je veľmi ľahké podľa toho poznávacieho znamenia zistiť, kto je Slovák. Alebo sa stačí po prechádzke v slovenských mestách dívať na nohy ľudí. Zámerne hovorím ľudí a nie mužov, pretože ponožky v sandáloch sú veľmi obľúbené aj u žien. Tu je ale možné stretnúť aj daľší hardcore a to sú silónkové ponožky najlepšie k sukni. Sú vždy v nejakej "prirodzenej" telovej farbe a ich nositeľka si myslí, že sú takmer neviditeľné. Napr. po 8 hodinách keď sú nohy uzavreté v umeline je to veľká chuťovka.
zdroj: modnipeklo.cz
Ale ponožky v sandáloch nie sú v iných krajinách úplne neznáme. Aj preto je tu napr. toto .
Tento obrázok je veľmi výstižný. Obaja išli na turistický výlet do mesta(podľa tabúľ v pozadí to tipujem na Prahu). Obaja majú sandále. Ale iba on si dal ponožky. Prebohaaaaa, prečo? 
zdroj: http://www.sandalandsoxer.co.uk/
Ak máte kraťasy a tenisky, noste členkové ponožky. Neboli vymyslené pre srandu králikov a nie je nič pekné dívať sa na chlpaté lýtko, ktoré je v polovici oddelené zašednutou spranou ponožkou.

2)      Noste topánky podľa toho, na čo sú určené. Áno chápem, že pohorky, ktoré stáli vo  výpredaji v Intersporte 70e sú strašne cool a majú super podrážku, ktorá vás udrží na klzkom povrchu. Ale pri chodení v nákupnom centre a po pešej zóne ( a priznajme si, to je to, čo v 80tich percentách v meste robíme) sú absolútne nadbytočné. Je škoda používať tieto topánky na niečo, na čo nie sú určené a okrem toho to z vás v očiach žien robí absolútnych ignorantov, ktorí majú doma jedny topánky, ktoré nosia všade pokým sa nerozpadnú. Rovnako aj rôzne fleece bundy a nohavice určené do hôr na náročné túry.
      Nožík vo vrecku sa mi otvára pri bežeckých teniskách. Mám pocit, ako keby polovica mesta išla na maratón alebo aspoň na beh na 5km. Bežecké topánky sú na behanie. A ani keď si obujete tenisky značky NB(alebo Nazi Berlin ako hovoria niektorí Nemci) tak v tom nikdy nebudete vyzerať dobre. Ten hrozný špicatý tvar pokazí akýkoľvek outfit.

3)      Košeľa, ktorá má rovný spodný lem, sa zapravuje do nohavíc. Košeľa, ktorá má spodný lem mierme zvlnený je casual, takže sa nezapravuje. Sveter a tričko zapravené do nohavíc nekomentujem. To je proste des.
4)      Nohavice sa nevyťahujú až pod bradu. A ak nemáte 17 rokov, schovajte spodnú bielizeň do nohavíc. Nie je treba aby vám bolo vidieť polku zadku a trenky, ktoré vyzerajú ako kuchyňská utierka.
5)      Ak je oblečenie deravé, tak ho nenoste. Je načase kúpiť si nové. A ani ten fľak od blata sa nepodarí vždy zmyť slinou na prste.
6)      Ponožky k obleku sa nosia v podobnom odtieni sú topánky a nohavice. Takže k tmavému obleku aj tmavé ponožky. Farba má zodpovedať farbe nohavíc alebo byť o odtieň tmavšia. Čo robiť, ak nosíte u nás veľmi populárnu kombináciu čierny oblek a hnedé topánky? Nič moc. K čiernemu obleku nepatria hnedé topánky. Existuje pravidlo „Never brown after six“. Znamená, že hlavne večerných príležitostiach sú hnedé topánky absolútne out(samozrejme, nemusí sa všetko brať tak striktne, záleží aj na dress code, veku a povolaní).A nikdy nie bledé (teda ak sa nejedná o svetlý oblek). Nejdete na tenis. K čistote a nederavosti sa už nevyjadrujem.

7)      Vhodná dĺžka nohavíc. A aj toto je spojené s vhodnou ponožkou. Ponožky by mali byť tak vysoké, aby bola noha stale zakrytá, keď sa posadíte. Václav Havel bol často vysmievaný za dĺžku svojich príliš krátkych “havloviek”. Ale rovnaké faux pas sú aj príliš dlhé hohavice, ktoré sa vláčia po zemi a stúpate si na ne.
Takto nie:

a takto tiež nie:

        Ak chcete silou mocou vyzerať akože vám slama trčí  z čižiem, doporučujem obliecť si celkovo príliš malý oblek. Najmä sako urobí obrovskú parádu. 
       
8)      Spodný gombík saka sa necháva rozopnutý. Súvisí to s krčením látky a taktiež aj so zvyklosťou z minulých dôb, keď mali muži rozopnutý spodný gombík, aby mohli v prípade potreby vždy tasiť kord.
9)      Vzory – je veľmi komplikované unosiť rôzne vzory. Je lepšie dodržiavať pravidlo, aby mal človek na sebe iba jeden vzor. Takže ak mate kravatu s kvetmi, neobliekajte si prúžkovaný oblek alebo kockovanú košeľu. Ono zase nie je problem vidieť aj fashion victims, ktorí nosia kockované košele, prúžkované obleky a kravaty so zvieratkami. Pásikové svetre a maskáčové nohavice a podobné chuťovky. To je fuj!!! Proste s kombinovaním opatrne. Niekedy sa to podarí a je to nádhera, ako tu.
zdroj: samuraj.cz
10)  Reklamné tričká – noste do záhrady alebo na grilovačku alebo proste niekam, kde im hrozí istá smrť(vďaka bohu).  Rada si pozriem cez plot u suseda, aký kandidát na prezidenta bol populárny pred desiatimi rokmi, aké produkty ponúkala dnes už neexistujúca banka a že Slovensko sa teší na vstup do NATO, ale vidieť to napr. pri posedení v kaviarni naozaj nemám chuť. Tip pre žgrlošov - dajú sa výborne použiť ako handra na okno alebo na podlahu.
11)  Noste pod oblekovú košeľu tričko alebo tielko. Nebudú vám presvitať bradavky a pomôžu vám aj proti spoteným fľakom v podpazuší.
12)  Nenoste k obleku košeľu s krátkymi rukávmi. NIKDY!!! Tá je na voľný čas.
13)  Odstrihnite si štítok na rukáve obleku. Áno, je super, že všetci vidia, aký značkový je váš oblek alebo kabát F&F. Ale ten štítok tam má byť iba do zakúpenia. Jeho majitel nech ho hneď po príchode domov odstráni. Toto som veľmi často videla u čínských delegácií, ktoré si zakúpili v Nemecku Hugo Boss obleky, ktoré sa ušili v Čine, priviezli do Nemecka, kde si ich zase kúpili Číňania a na rokovaniach si demonštratívne podopierali hlavu na stole tak, aby im bolo vidieť značku na rukáve.
14)  Vyčistite si topánky. A jedna vec – čierne neznamená elegantné. Tenisky sú stále iba tenisky.
15) Tepláky sú na cvičenie a šport. Nie sú na nákupy a ani do mesta.
 Samozrejme nie je potrebné sa tohoto držať. Ak niekto neoblečie po celý rok oblek, je preňho irelevatné sa vzrušovať nad tým, či má vhodný odtieň ponožiek. Ale pred odchodom z domu by bolo fajn sa vždy ešte raz pozrieť do zrkadla.

15 komentárov:

  1. https://saruul-uhaan.blogspot.com/2017/01/blog-post_10.html?showComment=1623556752522#c8328851399749887107

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. newcracksoft.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read.
    Thanks for sharing!
    goldwave free download
    bitdefender total security crack
    ummy video downloader download
    recover my files license key
    solid edge torrent
    Crack Like

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fraps Crack can exist a winning instrument which tiring pro your revealing structure cost with criterion of action.
    https://freeforfile.com/fraps-crack-2022/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. In reality, your presentation makes it look so simple, but I believe this subject is more difficult than it appears.
    anything that eludes my comprehension.
    It appears to me to be extremely complicated and wide-ranging. I've got a lot of these.
    Thanks for the update, and I'm eagerly awaiting the next one!
    sonic visualiser crack
    manycam crack
    graphpad prism crack
    dvdfab passkey lite crack

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This post is exceptionally written.
    I imagine the hard work you put into this, so congratulations.
    If you are looking for exceptionally developed thesis aid, you should get in touch with the experienced and qualified experts of the LiveWebTutors platform right away.
    blackmagic fusion crack
    movavi photo editor crack
    aiseesoft video converter ultimate crack
    reimage pc repair crack

    OdpovedaťOdstrániť

  7. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
    It Is very Wounder Full Post.
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack
    apowersoft watermark remover crack

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Appreciation! It shows me that I could express my appreciation for the great post.
    Farm Manager 2021 Crack
    avast secureline vpn crack

    OdpovedaťOdstrániť

  9. Thanks for writing this excellent article for us.
    I have gained good stuff from this website.
    I am looking forward to your next article.
    Not only that, but I am happy to share this post with my friends. Keep it up.

    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack
    inpixio photo studio ultimate crack

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Farming Simulator Crack is a strong and all-around completed section, yet doesn’t offer enormous news,it additionally makes the entire experience a tremendous time sink. The pattern of planting and reaping that shapes the center of Farming Simulator 22 is the truth for my local area.
    WTFast Crack is the best web-based gaming organization. Thus, It interfaces your game to the best course accessible for that game. it gives you the most ideal gaming network without bringing down the speed of your ISP.
    ETAP Crack is one the best device which gives you the highlights of duplicate, glue information. Likewise, it affirms the positive and negative boards. Besides, the making of PCB circuits, Draws the Motherboard structures, Electrical constructions, and numerous others without any problem.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I'm exceptionally dazzled with your work on the grounds that your work give me an extraordinary informationBuy gmail accounts.
    pressure crack
    Watch Dogs Legion Crack
    warhammer 40000 inquisitor martyr crack
    Pro Evolution Soccer 2019 Crack

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
    Video Rotator Crack
    Smadav Pro Crack

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením