Celkový počet zobrazení stránky

streda 12. marca 2014

Prichádza jar

Môj spoločenský život sa prepadol do nového suterénu, odkedy som sa presťahovala. Po polnoci nán nechodí nočný autobus takže si človek 3x rozmyslí, či niekam pôjde. Highlight môjho mesiaca je to, že sme zadarmo zohnali práčku. Inak tiež z bytu mŕtvej pani. Pračka sa volá Desiree, ale teda moc ma neoslovilo. Moje desire to teda nie je  Chceli sme ušetriť a nevytapetovali sme spáľnu a iba ju premalovali. Podľa mňa je to nejaká jedovatá farba, pretože sa tam každý večer dusíme a nakoniec sme presťahovali matrac na zem do obývačky, kde spíme vedľa synťáku.
Druhé vysoké svetlo je napr. to, keď je zlacnený škrob na posteľné prádlo.

Inak zarába môj chlap menej ako ja.A jeho to neserie. A mňa serie, že jeho to neserie a ešte mi tvrdí, že mám byť rada. No keď sa potácate tri roky na jednej pozícii s VŠ vzdelaním druhého stupňa a povýšenie dostane niekto, kto je tam rok a VŠ vzdelaním stupňa prvého, preto, že má blond vlasy a modré oči, tak je to mierne frustrating.

Ja si zatiaľ navarím kávu, prinesiem keksy, odnesiem šálky a mám to vidieť ako investíciu do seba. A tak teda, keď ubehne 8 hodín, položím ceruzku a idem domov.
 A dnes som upiekla muffiny z prášku, ale nevydarili sa. A to je už čo povedať. Aspoň som si nakúpila nejaké handry, pohla zadkom a začala chodiť na bicykel. Teda, bola som až raz. Ale viete, miliónkrát málo vola umorilo. Ešte chceme šetriť a začať pestovať bylinky, ale bude to ťažké, susedova mačka nám chodí srať do predzáhradky,

Čo plánujete na leto? Nejaké festivaly?

Rozhodla som sa tu inak robiť dojem so slovenskou módou, aby som trochu prebila tú nemeckú asexualitu S.Oliver a Esprit. Puojd.sk má vždy úspech, hlavne moje modré šaty (podobné ako tieto), We are not sisters alebo Lenka Sršnová.Sa mením na totálneho Eastern Hipster. Kupujem si trendové veci, ktoré by si inak na seba nikto neobliekol. Nemám šajnu, či mi sedia, ale priťahujem pozornosť a to je hlavné.

White lies - Mother tongue


3 komentáre:

  1. Bych chtěla v létě pracovat, ale doufám že mi vyjde alespoň jeden festival a že někam vycestuju. Ať už sama, nebo s někým. Tu jistotu fakt člověk nemá nikde..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla vždycky jaro nepříjemně spojený s tím, že se musím věnovat autu. Jako třeba dát přezout pneumatiky na letní, nechat to po zimě někým přejet, aby dotáhl, dolil, zkontroval a tak... A jednou za dva roky mě v červnu čeká technická, takže to je taky „těšení“. :-D Ale zase musím říct, že na rozdíl od jiných vrstevnic k tomu přistupuju zodpovědnějc a skutečně si to hlídám a nečekám, až do mě někdo kopne s tím, že „nejezdi na těch zimákách, máš to nový“ a tak dál. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přichází jar a já začínám klasicky hubnout do plavek. :-D Nesnáším podzim, protože kabáty a svetry skrývají nedostatky a v koupelně dělám, že je nevidím. :-D Letos jsem si vybrala plavky z lanotte, který mi doporučila kamarádka. Už je mám objednané, je to z nové kolekce. Jen je s nimi trochu horší komunikace. Jak mi sami doporučili, tak i já posílám dál... Volejte jim spíš odpoledne anebo radši napište email, na který pravidelně večer odpovídají. :)

    OdpovedaťOdstrániť

bolo mi potešením