Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 14. marca 2013

Mango...New In

Keďže je to vraj najdepresívnejsia zima za asi milión rokov, aj keď neviem, kedy bola zima niekedy nedepresívna (Skandinávci môžu rozprávať), tak som si potrebovala urobiť radosť. Tento rok sú farebné kolekcie dosť zaujímavé, ale nemyslím, že mi úplne sedia farby ako ružová alebo nebesky modrá a žltá(okrem toho by človek vyzeral ako ukrajinská vlajka).

Skočila som si do Manga, aj keď normálne ich dĺžky a veľkosti nie sú nič pre mňa. Tentokrát to nebolo až tak teenie a ani slutty, že by sa človek hanbil, aká je tá látka priesvitná a náhodou dobrý výber business style.
A veľmi ma zaujali tieto šaty, ktoré majú vzor ako zo 70tych rokov, ťažké retro proste. Ale majú celkom rafinovaný čierny vzor na bokoch a tým pádom zoštíhľujú a priznajme si, ktorá z nás to nevyužije rada. Nie sú veľmi user friendly, je to umelina, dĺžka do polovice stehien a ja mám rada do kolien, ale to je v dnešnej dobe nadľudský výkon, niečo také nájsť.
Na druhej strane majú podšívku, vzor robí obrovské prednosti aj bez výstrihu a vždy zaujmú. A boli zlacnené, na čo ja reagujem ako námorníci na hlas sirén. Aspoň vynikám medzi mojimi kolegynami, čo nosia Jack Wolfskin bundy a Merrel topánky.

Viac fotiek tu




zdroj: http://shop.mango.com/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bolo mi potešením