Celkový počet zobrazení stránky

piatok 13. januára 2012

Stylefruits - Voniaš ako rozkvitnutá lúka


1)      Nie každý chlap, čo si holí telo, je homosexuál
2)      Nie každý homosexuál si holí telo
3)      Homosexuálom fandím

Milí páni. Už ma nebaví počúvať reči o tom, aké je to náročné holiť si tvár a že vám zarastajú chlpy a že teda to by ste neprežili holiť si podpazušie.
My ženy to robíme a holíme si aj omnoho citlivejšie časti tela ako sú líca. Ak máte problém so zarastajúcimi chlpmi, nič vám nebráni poobzerať sa po prípravkoch proti ich zarastaniu v drogérii. Predávajú tam totiž aj iné veci ako zubnú pastu a toaleťák. Nehovorím, že je potrebné holiť si nohy, ale podpazušie a intímne partie(pre partnera je pre čistenie medzizubných priestorov lepšia zubná niť ako chlpy), ktoré sú oholené alebo aspoň zastrihnuté, by mali v dnešnej dobe patriť k povinnej výbave civilizovaného mladého muža. Pozitíva prevažujú nad negatívami, ktorými je akurát o niečo väčšia časová náročnosť a dočasné svrbenie. Ide leto, tak by bolo dobré nielen kvôli sebe, ale aj kvôli rešpektu k okoliu skúsiť oholiť to podpazušie.
Samozrejme, že existujú ženy, ktoré nechcú , aby sa muž holiť. Budíž jim přáno. V tom prípade sa holiť netreba. Ale ak napr. budete mať one night stand a svoj úlovok prekvapíte oholení, garantujem, že bude taká dojatá (a možno sa aj slza v oku zaleskne), že s vami bude robiť to, čo sa vám ani nesnívalo a to iba preto, že bude vďačná, že nežijete ako samorast.
A mimochodom, momentálne sme v dobe, kde je holenie žien priam vyžadované. Ak náhodou žena kvôli časovej indispozícii  (alebo tupej žiletke) nemôže oholiť tých 90% svojho tela, ktoré by podľa nepísaných pravidiel mala mať hladké, dobreže nie je postavená do klietky hanby na námestí. A pre chlapov, ktorí krútia hlavou, že preháňam. Koľkí z vás by išli na rande so ženou, ktorá chodí v šatách bez rukávov a nemá oholené pazuchy a nohy? 


Seksiiii. V tomto som za rovnoprávnosť (na rozdiel od nosenia ťažkých bremien) a keď sa holenie očakáva od žien, malo by to platiť aj pre mužov.

4)      Sprcha aspoň 1x denne

Bola som šokovaná, keď som zistila, že aj mnohým mužov, ktorí nepracujú manuálne, príde sprchovanie každý deň ako zbytočná strata času, ktoré akurát signalizuje zženštilosť. A to je úprimne povedané vážne nechutné. Nájdite si svoj rytmus – či ráno alebo večer (ja doporučujem večer, po práci) a vlezte pre Kristove rany do tej sprchy. Nie sme v Afrike, kde je voda na prídel. Ak máte sprchu, tak predtým ako zapnete po príchode domov počítač, vlezte do sprchy. Ak máte vaňu, kúpte si kačičku alebo si vezmite aj porno časopis(aspoň sa ten bordel ľahšie zmyje) a okúpte sa. Len si preboha nemyslite, že ste sa až tak v práci nepotili, veď nebolo teplo a teda to nie je také zlé a okolie to necíti. Verte mi, cíti.
Pot by sa dal prežiť, ak by ten muž vyzeral takto:





Ale bohužiaľ to často vyzerá takto:


zdroj: modnipeklo.cz

5)      Používať deodorant a parfém

Alebo aspoň ten deodorant. Chápem, že stará pravda „správny chlap má smrdieť ako lev“ a že mužské pyžmo ženu vzrušuje,  je  veľmi mužná a lákavá a evokuje maskulínne predstavy Marlboro mana cválajúceho pri západe slnka. Ale keďže sa drvivá väčšina z vás žije alebo aspoň pracuje v meste a nezaháňa celý deň osamelo dobytok  na stráni, tak by bolo fajn tomu prispôsobiť hygienu. Používajte deodorant vtedy, ak ste v kontakte s inými ľuďmi na vzdialenosť menšiu ako 2 metre (predpokladám, že ak nie ste strážca muničného skladu pri hraniciach s Ukrajinou alebo recepčný v 5 hviezdičkovom hoteli v Kráľovskom Chlmci, tak túto podmienku takmer vždy splníte).



zdroj: www.gala.de



Deodorant (alebo aj antiperspirant) sa nanáša takto:




Parfém dokáže z obyčajného chlapa urobiť chlapa, ktorý u ženskej stojí za hriech. Aj keď muž nevyzerá ako model a pripadá si neviditeľný, voľbou dobrého parfému (a tým nemyslím Barbus voda po holení) docieli aspoň to, že sa za ním žena otočí.
Pach čpavku zmiešaný s potom a zatuchlinou si môžete nechať na dôchodok.

6)      Obliekať si čisté oblečenie častejšie ako raz za 5 dní

Toto sa sčasti týka bodu č.4. Neznamená, že ak vonku nebolo 30 stupňov a vy ste nemali pod pazuchami obrovské spotené fľaky, že ste sa nepotili. Človek sa potí stále a pot sa ukladá v oblečení. Nielen ukladá. On sa dokonca rozkladá a tu nastáva problém. Tkanina má totiž pachovú pamäť. Sviňa -  dá sa bohužiaľ preľstiť iba vodou a pracím  práškom. Nič lepšie sme zatiaľ nevymysleli. Uznávam, že napr. pri vašom zmiznutí bude pre policajného psa omnoho ľahšie nájsť vaše rozkladajúce sa telo podľa pachovej stopy vďaka prepotenému tričku. Ale táto možnosť je dosť nepravdepodobná (teda ak nemáte kamarátov, ktorých oslovujete Žaluď, Veľký Miki a pod.)
Ide to ruka v ruke. Darmo budete používať deo a sprchovať sa, ak si neoblečiete čistú košeľu. A darmo si budete dávať čisté oblečenie, ak budete mať na sebe vrstvu potu z minulého týždňa a vaším kamarátom začnú pri vyzutí vašich topánok slziť očí a nebude to kvôli vtipnej historke, ktorú ste práve povedali.
Spodná bielizeň a ponožky sú samostatná kapitola. Dlho som si myslela, že vtip o tom, že sa pánske trenky dajú nosiť 4 dni je iba vtip(určite ho poznáte – jeden deň spredu, druhý naopak, tretí prevrátiť zvonka dovnútra a 4 zase otočiť predok na zadok). A taktiež som sa musela presvedčiť, že niektorí muži berú tento vtip vážne.
Takže trenky meniť každý deň. Je to kultivované a nikdy neviete, kedy sa budete musieť vyzliecť. Okrem toho sa zaschnuté blato na ihrisku celkom ťažko perie (a maskáčové trenky to nevyriešia). 
A ponožky detto. Ak pracujete napr. v dielni v uzavretých topánkach, pokojne si meňte ponožky aj 2x denne. Áno, viem, treba ich potom častejšie prať, ale z krásy vám neubudne. A kupovať bavlnené ponožky, polyesterové zmesi sú najlepší kamaráti húb a plesní na nohách a pot ich má tiež strašne rád. 
Naj afrodiziakum v posteli je toto:


  zdroj: www.e-kulturistika.cz


Ak sú ponožky deravé, vyhoďte ich a nesnažte sa ich zachrániť s argumentom, že sa vám v nich  luftuje noha.


Samozrejmosťou sú ostrihané nechty na rukách aj na nohách a ani ten pilník nie je treba podceňovať. Ten dokáže obrovské divy.

7)      Zuby

Zuby si umývajte minimálne! 2x denne. Ak ste jedli napr. cesnak alebo cibuľu, pokojne aj častejšie, aj keď pach ide zo žalúdku, čistými zubami nič neskazíte. A zubná niť má tiež svoje opodstatnenie(odstraňuje zubný kameň a pomáha znížiť krvácanie ďasien), rovnako ako ústna voda. Obe by sa mali používať po vyčistení zubov.  Ja napr. neznášam klasickú zubnú niť, preto mi zubárka dala tip na tzv. sticks. Prácu s nimi zvládne aj malé dieťa.
zdroj: www.twenga.de


Je obrovská zábava nahmatávať jazykom večer pri CSI zbytky obeda, ale to, že sa tohto vzrušenia vzdáte, vám partnerka rada odpustí.  A ak občas pozeráte v drogérii na takú plastovú vec, ktorá má oválny otvor, tak je to škrabka na jazyk a nie sexuálna pomôcka. A používa sa presne na to, podľa čoho bola pomenovaná. Pomáha znižovať zápach z úst. Upozornenie! Zníženie zápachu z úst má aj negatívne stránky, napr. to, že zrazu pri vás ľudia chcú sedieť. Alebo reagujú na vaše otázky a pritom sa vám pozerajú do očí.
zdroj: www.zuby.cz


     8) Nenoste krátke nohavice spolu s košeľou s dlhými rukávmi. Budete vyzerať ako vidlák, ktorý nevie, či je vonku teplo alebo zima.
      zdroj: www.blesk.cz

9 komentárov:

  1. Ja ťa zbožňujem! Za tvoj humor, ktorý je podobný, ak nie rovnaký ako môj, lenže ja ho neviem tak vyjadriť písomne...Ja som skôr na situačný humor! Ach jaj! Ľúbim tvoj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. že sa luftuje noha :D tento argument snáď nikto naozaj nepoužil
    teda tie obrázky sú fakt nechutné, ale to je len dobre aspoň sa uvedomia tí, ktorých sa to týka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D tak toto je bezva :D palecky hore :D... pobavilo ma to velmi :D prijemne precitat si nieco take po pracovnej dobe pred vikendom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. len k tomu deodorantu..ja sice nepatrim k potivym ludom, nastastie, ale s mokrymi machulami sa bezne stretavam aj u zien rovnako ako u muzov, ktorí sa o seba dobre staraju, su ludia ktori sa nadmerne potia a nemusia pritom ani smrdiet. pravda je, ze to vyzera odpudivo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď hej, to je normálne. v tom prípade ide hlavne o materiál oblečenia. Pri niektorých farbách a materiáloch proste vidieť fľaky hneď.

      Odstrániť

bolo mi potešením